داستان سانسور یک عکس؛ واکنشهای تند به تهمینه میلانی

اکبر نبوی منتقد و نویسنده سینما نیز از انتشار تصویر سانسور شده انتقاد کرد، او در توئیتی نوشت: "خانم میلانی گرامی! بنده و شما هر دو عضو خانواده سینما هستیم با اختلافات ریز و درشت. شما حق دارید با نظام مستقر در ایران، مخالفت ایدئولوژیک داشته باشید. اما آزادگیحکممی کند به کسی که به یاری مردم رفته، احترام بگذارید و تصویرش را حذف ایدئولوژیک نکنید."

به گزارش فرارو، تصویری که تهمینه میلانی به صورت ناقص و سانسور شده منتشر کرده است، تعدادی از سیل زدگان را با لباسهای گلی در حالتی خندان نشان میدهد. در این تصویری یکی از نیروهای مردمی (بسیجی) که برای امداد حضور دارد سانسور شده است. این تصویر پس از اعتراضهای فراوان از صفحه تهمینه میلانی حذف شد. اما نکته ماجرا اینجا بود که تهمینه میلانی در توضیح این عکس جنجالی نوشته بود "خانم گلاب آدینه در صفحه اش نوشت: کارشان از گریه گذشته، از آن میخندند."
به نوعی تهمینه میلانی منبع عکس را صفحه گلاب آدینه اعلام است. به صفحه گلاب آدینه هم که مراجعه میکنیم خبری از عکس نیست، اما او در ذیل یکی از پست هایش در پاسخ به سوال یک مخاطب که نوشته: "خانم آدینه، خانم میلانی پستی در پیج اینستا منتشر کرده که در آن تصویر عکس نیروی مردمی بسیج حذف شده و گفته این تصویر را از پیج شما برداشته. از شما میپرسم چرا عکس رو نصفه پخش کردید؟ "، اینگونه توضیح داده است: «هر کس چه کافر و چه مسلمان و چه هر کس دیگری که با از خود گذشتگی یاری رسان مردم دردمندباشد قابل احترام وستایش است. من این تصویر را به همین شکل در صفحات مجازی دیدم و استفاده کردم ولی بعد به شک افتادم که نکند این خانمها راضی نباشند عکسشان همه جا منتشر شود بنابراین پست را حذف کردم.»

فرد دیگری نوشته است: «سانسورچی واقعی تهمینه میلانى بوده، صدا وسیما اداشو در میاورده.»
رسانههای اصولگرا نیز به این موضوع پرداخته اند از جمله سایت مشرق حذف فردی با لباس بسیجی از سوی تهمینه میلانی را "عجیب" خوانده است.
- نقش آفرینی جنجالی سلبریتیها در سیلابهای اخیر؛ از هدیه تهرانی تا حسینیبای
- اوج گیری دوباره طلا و سکه در بازار؛ سکه 4 میلیون و 870 هزار تومان!
-
پول دکل گمشده ایرانی خرج صنعت شراب سازی شد!
موگویی که به لرستان رفته و در صفحه اینستاگرام خود به صورت روزانه گزارشهایی درباره وضعیت سیل زده گان منتشر میکند، در توضیح عکس بحث برانگیز نوشته است: «این عکس را روز سوم انداختم. محله سازمانیها کنار رودخانه کشکانرود در پل دختر. بیشترین تخریب در این محل بوده. وقتی داشتم کادر را تنظیم میکردم، خانم مانتو مشکی به شوخی گفت: بزار ژست بگیریم! آقای کناریاش با لبخند گفت: تو این بدبختی ژستت گرفته؟! نیروی مردمی گفت: عیب نداره بابا! اجازه هست ما هم بیایم تو بدبختی شما؟! اینو که گفت: همه باهم خندیدیم ...»
او گفته است: "این عکس را در کنار بیمها و امیدها، اشکها و لبخندهای مردم منتشر کردم. معتقدم واقعیت را باید گفت؛ اینکه برخی ناامیدند و برخی دیگر امیدوار. هر دو را باید به تصویر کشاند. بدون تحریف، اغراق، بزرگنمایی و یا کمرنگ کردن. فقط واقعیت."

در شهریور ۱۳۹۷ میلانی در گالری ایوان نمایشگاه نقاشی با عنوان «فیلمهایی که نساختم» برگزار کرد. این نمایشگاه با اعتراض شدید هنرمندان حوزهٔ تجسمی مواجه شد. بستر این اعتراضات اینستاگرام بود که این اعتراضات به خود گالری ایوان نیز کشیده شد. یکی از موضوعاتی که در این اعتراضات به آن پرداخته شد تشابه میان تعدادی از این آثار با آثار هنرمندی به نام جنی میلیهوف اسرائیلی بود تا جایی که میلیهوف از توقف این نمایشگاه در پروفایل اینستاگرامش یک استوری منتشر کرد. این نمایشگاه در تاریخ ۱۸ شهریور ۹۷ بهطور متوقف شد.
میلانی کارگردان فیلمهای "ملی و راههای نرفته اش"، "آتش بس ۱ و ۲"، "تسویه حساب"، "سوپر استار"، "واکنش پنجم"، "دو زن" و... است. او علاقه فراوانی به فیلمسازی درباره سوژههای اجتماعی به ویژه مسائل زنان دارد.