ترنج موبایل
کد خبر: ۴۰۲۹۸

حسین کنعانی مقدم در گفتگو با «فرارو»:

صدا و سیما باید پاسخ دهد

صدا و سیما باید پاسخ دهد
تبلیغات
تبلیغات


فرارو- دبیرکل حزب سبز معتقد است که شورای سیاست گذاری صدا و سیما باید پاسخگوی عملکرد خود باشد و از تبدیل شدن به بلندگوی یک جریان خاص سیاسی بپرهیزد.

حسین کنعانی مقدم با اشاره به فرا رسیدن 22 بهمن به خبرنگار«فرارو» گفت: «22 بهمن یک جشن ملی است. همه گروه‌ها، احزاب و تشکل های سیاسی براین باورند که این جشن ملی متعلق به همه مردم و تجلی وحدت ملی است. برگزاری با شکوه 22 بهمن می تواند هم تاثیرات درونی داشته باشد و هم تاثیرات بیرونی.»

وی افزود: «تاثیرات درونی آن اینکه خیلی از اختلافاتی که ساخته و پرداخته افراطی‌گری‌های هر دو جناح است کنار گذاشته شده و نگاه ملی به مسایل غالب می شود. تاثیرات بیرونی این اتفاق جلوگیری ازحملات و هجمه هایی است که به انقلاب می شود .در واقع 22 بهمن می تواند این پاسخ روشن و شفاف را به جامعه جهانی دهد که ما با وجود سلایق گوناگون، در مبانی و اصول انقلاب اسلامی هیچ اختلافی با هم نداریم.»

این فعال سیاسی در ادامه با اشاره به مناظرهای تلویزیونی افزود: «البته این مساله خوشایند جریانات افراطی نیست. متاسفانه بعضی از آقایانی که در مناظره ها حضور داشته اند سعی کردند مشکلات خودشان را در سطح ملی طرح کنند. به همین علت است که مناظره ها حالت منازعه پیدا کرده که این با رسالت رسانه ملی سازگاری ندارد.»

وی در ادامه با انتقاد از صدا و سیما اظهار داشت: «شورای سیاست گذاری صدا وسیما باید پاسخگوی نحوه عملکرد این نهاد باشد. شاید اگر از تهیه کنندگان برنامه مناظره‌ها پرسش شود که چرا روال برنامه این گونه پیش رفت، بگویند که سیاست های کلان صدا و سیما است که این را دیکته می کند. پس برای روشن شدن موضوع شورای سیاست گذاری و در راس آن آقای ضرغامی باید به عنوان یک مقام پاسخگو در یک مناظره شرکت کرده و به انتقادهای وارده پاسخ دهد. اگر ایشان حاضر به انجام این کار شدند آنگاه می شود گفت که مناظره ها بر اساس منطق انجام می پذیرد.»

وی ادامه داد: «با این طرز عملکرد رسانه ملی مردم به سمت ماهواره‌ها گرایش پیدا کرده و اخبار را از این رسانه‌ها به دست می آورند. برای مقابله با جریان های رقیبی مثل بی بی سی و دیگر رسانه‌های تصویری، صدا و سیما باید بپذیرد که دیگر نمی توان انحصاری عمل کرد و به این شیوه به جذب مخاطب پرداخت. بر فرض مثال نمی شود صدا و سیما هر موضوعی را بهانه قرار دهد که یک جریان سیاسی در سطح ملی و یک طرفه به طرح آرا خود بپردازد.»

دبیرکل حزب سبز در پاسخ به این سوال که صدا و سیما چگونه می تواند به خروج از بحران فعلی جامعه کمک کند، افزود: «اگر صدا و سیما رسالت اطلاع رسانی خود را به صورت شفاف و بر اساس حقایق انجام دهد و به نشر آزادانه افکار و تضارب آرا در برنامه‌های خود بپردازد، در مسیر درست گام بر می دارد ولی اگر بلندگوی یک جریان خاص باشد مخاطبان آن روز به روز کمتر می شود و با سر دادن شعارهای افراطی نیز نمی‌توان در صدد جذب مخاطب بود. اینگونه نباشد که بعضی از دولت مردان به صورت یکطرفه سخن بگویند. مهم دو طرفه بودن است. یعنی رسانه ملی بلند گو نیست بلکه گیرنده و منعکس کننده مطالبات مردم است و باید پاسخ گوی خواست مردم باشد.»

کنعانی مقدم همچنین دامنه پاسخگویی را به مسوولان صدا و سیما محدود ندانسته و با اشاره به دیگر نهاد ها از جمله دولت گفت: «مسولان اجرایی بیایند در برابر منتقدان پاسخ دهند. روشی که صدا و سیما در پیش گرفته است نتیجه ای در پی نخواهد داشت. وقتی از من برای شرکت در مناظره ها دعوت شد موضوع را مشروط به حضور آقای رئیس جمهور کردم. این نمی شود که آقای شریعتمداری و دیگران که عمدتا بلندگوی جریانات افراطی هستند و مقام پاسخگویی ندارند؛ب یایند سخن بگویند. یک طرف مناظره باید دولت باشد که به مسایل اقتصادی، سیاسی و فرهنگی پاسخ دهد و از جمله به اتفاقات پس از انتخابات. زیرا که مسولیت امنیت کشور برعهده دولت است. اینکه یک عده از آقایان به طرفداری از یک جریان سخن بگویند دردی را از کشور دوا نخواهد کرد. امیدوارم جریانی که مدافع دولت است این را بپذیرد که باید دولت پاسخگو باشد. تمام دعواهای پس از انتخابات نشانگراین است که باید دولت قوی و مستقری باشد که به ملت پاسخ دهد.»

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات