آنالیز موسیقایی شیوه مداحی منصور ارضی کتاب شد

رضوانیپور افزود: این کتاب در هزارو ۲۰۰ صفحه برای چاپ آماده شده و به احتمال فراوان در ایام سوگواری حضرت سیدالشهدا (ع) توسط موسسه «قدیمالاحسان» در دسترس مخاطبان قرار میگیرد.
رضوانیپور ادامه داد: به هر حال این نوحهخوان پیشکسوت یکی از مهمترین و تاثیرگذارترین افراد در حوزه مداحی نوین است که به اعتقاد من پس از پیروزی انقلاب اسلامی همراه با صادق آهنگران اصلیترین نقش را در پیوند بین مداحی سنتی و مداحی نوین ایجاد کردند. وی افزود: بر اساس برنامهریزیهایی که برای تألیف این کتاب صورت گرفت، بیش از ۲۵۰ مجلس ایشان در مساجد ارگ و شهدا طی دهههای ۶۰ و ۷۰ آنالیز شد و تلاش کردیم ضمن این بررسی دقیق، شمایل دقیقی از نو شدن شیوه مداحی که تقریباً از دهه ۶۰ آغاز شد به مخاطب ارائه کنیم. به نوعی میتوان گفت که این کتاب دربرگیرنده نکات بسیار مهم و ارزشمندی در حوزه مداحی نوین است که در آن ضمن بررسی تطبیقی با تکیه بر مجالس حاج منصور ارضی، شیوههای موسیقایی این آثار نیز مورد کنکاش قرار گرفته است.
رضوانیپور افزود: این کتاب در هزارو ۲۰۰ صفحه برای چاپ آماده شده و به احتمال فراوان در ایام سوگواری حضرت سیدالشهدا (ع) توسط موسسه «قدیمالاحسان» در دسترس مخاطبان قرار میگیرد. این کتاب به اعتقاد من میتواند دربرگیرنده ویژگیهایی باشد که هم پژوهشگران از آن بهعنوان یک منبع تاریخی استفاده کنند و هم مخاطبان عام در کنار یک کتاب میتوانند با یک بسته منظم صوتی با توضیحاتی که جنبه آموزشی هم دارد مواجه شوند.
وی تأکید کرد: به هر حال حاج منصور ارضی شخصیت بسیار ویژهای دارد و این کار برای من تجربه بسیار ارزشمندی بود. امیدوارم فضا به گونهای باشد که علاقهمندان به حوزه مداحی از این اثر پژوهشی موسیقایی بهرهمند شوند.