واکنشها به سخنان رییس مجلس خبرگان
واکنشها به سیگنالهای انتخاباتی آیتالله جنتی

سخنان دبیر شورای نگهبان به عنوان نهادی که تائید صلاحیت نامزدهای انتخابات را برعهده دارد، جالب توجه است. آیت الله جنتی شاید آشکارا از هیچ گروهی حمایت نکرده، اما حداقل میتوان گفت مخالفت و نارضایتی خود را درباره دولت و مجلس کنونی اعلام کرده است.
دبیر شورای نگهبان می گوید مدیران انقلابی باید سرکار بیایند
به گزارش فرارو، آیتالله جنتی از مردم خواست "ناامید" نشوند و "مطالبهگر" باشند، چرا که "اگر ایستادند و مطالبه گری کردند دیگران مجبور میشوند به حرفشان گوش دهند."
او تاکید کرد: «بی تعارف من به مدیران فعلی هیچ امیدی ندارم. ما برای روزی کار میکنیم که اینها با مدیران جوان و انقلابی جایگزین شوند تا از این خفت و گرفتاری که دچارش شده ایم رها شویم.»
"مدیران جوان و انقلابی" عبارتی است که بیشتر برای فعالان سیاسی و مدیران جوان اصولگرا به کار برده میشود.
آیت الله جنتی همچنین معتقد است مذاکره با آمریکا بی فایده است و "برخی آدمهای نادان و جاهل دنبال مذاکره با آمریکا هستند." به عقیده او "در مذاکره ما برنده نیستیم، بلکه باید حرف شنوی آنان را بکنیم. میخواهند دست ما را بندند و تسلیم مان کنند و یکی یکی توانهای ما را محدود کنند، از توان موشکی گرفته تا سایر موارد."
انتخابات مجلس شورای اسلامی قرار است اسفند ماه امسال برگزار شود. سخنان دبیر شورای نگهبان به عنوان نهادی که تائید صلاحیت نامزدهای انتخابات را برعهده دارد، جالب توجه است. آیت الله جنتی شاید آشکارا از هیچ گروهی حمایت نکرده، اما حداقل میتوان گفت مخالفت و نارضایتی خود را درباره دولت و مجلس کنونی اعلام کرده است.
این در حالی است که او دبیر شورای نگهبان است، نهادی که باید بی طرفانه به بررسی صلاحیت نامزدهای انتخاباتها بپردازد. هرچند که اظهارات اینچنینی از او بی سابقه نیست. آیت الله جنتی هیچ وقت نتوانسته است علایق سیاسی خود را آشکار نکند. افکار عمومی او را یکی از سران نظام و یکی از سیاستمداری اصولگرا میشناسند با این حال این انتظار وجود دارد که آیت الله جنتی چند ماه مانده به انتخابات سیگنالهای سیاسی صادر نکند.
پیام سخنان جنتی
جمهوری اسلامی همچنین سخنان آیت الله جنتی را تناقض آمیز دانست و افزود اگر جناب ایشان «"ناامید هستند" چطور نمیخواهند "اجازه" دهند که مردم "ناامید" شوند؟ این نشدنی است مگر این که میخواهند بر دوسال پیش رو چشم ببندند و مردم را به دور بعد توجه دهند که این هم جای، اما و اگر دارد، چون رئیسجمهور فعلی و نمایندگان مجلس، "کلهم اجمعین"، به امضای تایید نهادِ تحت زعامت ایشان رسیدهاند و این گونه نبوده است که مردم همین طوری با رای خود آنان را بر صدر نشانده باشند. اگر ایشان از کسانی که خود تاییدشان کرده است، چنین ناامید است چه تضمینی دارد که تایید شدگان دور بعد ایشان، بهتر از این باشند و عملکردی چنان داشته باشند که روزگار، به شود از این که هست؟»
انتقاد در فضای مجازی
برخی کاربران به پشیمانیهای دبیر شورای نگهبان از مدیران و نمایندههایی که خود تائید صلاحیت کرده اشاره کرده اند. این کاربران میگویند جنتی در اواخر هر دوره مدیران و نمایندگان مجلس را زیر سوال میبرد و آنها را ناکارآمد میخواند در حالیکه همه آنها از فیلتر شورای نگهبان عبور کرده اند و پیش از رای مردم رای این شورا را گرفته اند.
عدهای میگویند سخنان دبیر شورای نگهبان کاملا حمایت از یک گروه سیاسی است. کاربری نوشته است "چطور در جایگاهی که باید بی طرف باشه اینقدر واضح طرفداری میکنه، فقط مونده اسم نامزد مورد علاقه اش هم بگه."