طرز تهیه کوکو سیب زمینی ساده و خوشمزه

خیلی وقتها کوکو سیب زمینی پس از پخت ترک برمی دارد و در هنگام جابجا کردن میشکند علت این اتفاق کم بودن تخم مرغ است، اما باید مراقب باشید بیش از اندازه هم تخم مرغ استفاده نکنید، زیرا در این صورت، بافت کوکو از میان میرود و شکل اسفنجی و کف آلود پیدا میکند.

مواد اولیه لازم برای تهیه کوکو سیب زمینی
پیاز ۱ عدد
تخم مرغ ۳ عدد
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق مرباخوری
پودر سیر ۱/۲ قاشق مرباخوری
زردچوبه ۱ قاشق مرباخوری
نمک ۲ قاشق مرباخوری
ریحان خشک ۲ قاشق مرباخوری
آرد سفید ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع به مقدار لازم
طرز تهیه کوکو سیب زمینی
۲- در مرحله بعد تخم مرغها را به آن اضافه کنید سپس نمک + فلفل + زردچوبه + پودر سیر + ریحان خشک را هم اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید اگر مایع کوکو شل بود ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری آرد به آن اضافه کنید.
۳- در ماهیتابه روغن بریزید اجازه دهید تا روغن خوب داغ شود سپس با قاشق از مایع کوکو بردارید و داخل ماهیتابه بریزید و با قاشق روی آن را صاف کنید بگذارید تا خوب سرخ شود سپس طرف دیگر آن را هم سرخ کنید وقتی کوکوها سرخ شدن آنها را روی هم قرار ندهید، چون خمیر میشوند.

۴- اگر خواستید کوکو را به صورت قالبی در بیاورید ابتدا قالب کوکو را درون روغن داغ فرو کنید و با قاشق صاف کنید کمی که خودش را گرفت قالب به راحتی جدا میشود اگر روغن داغ نباشد مواد به دیوارههای قالب میچسبد.
۵- کوکو سیب زمینی را میتوانید با ماست، سبزی خوردن، گوجه و خیار شور سرو کنید علاوه بر این میتوانید کوکو را به صورت ساندویچی همراه با سس خردل و سس گوجه سرو کنید به این صورت که کف نان ساندویچی سس خردل بریزید با قاشق روی نان پخش کنید بعد کوکو را روی نان قرار دهید بعد هم گوجه و خیار شور و سس گوجه بریزید.
بیشتر بخوانید
- طرز تهیه کوکو سبزی حرفه ای و خوشمزه
- طرز تهیه کاناپ مرغ، فینگرفود مجلسی و خوشمزه
-
طرز تهیه انواع کشک بادمجان از ساده و سنتی تا تارت و کیک کشک بادمجان
فوت و فنهای پخت کوکو سیب زمینی
۲- ضخامت مناسب برای کوکو سیب زمینی بین ۱ تا ۲ سانتی متر است که برحسب ذائقه میتوانید آن را تغییر دهید. البته ضخامت زیاد باعث نپختن کوکو و نازک بودن بیش از حد هم باعث خشکی و حتی سوختن آن میشود.
۳- وقتی که کوکوها را در ماهیتابه قرار دادید اگر تعدادی از آنها زودتر سرخ شد و از ماهیتابه خارج کردید جای آن کوکو جدید قرار ندهید، چون دمای کوکو جدید با کوکوهایی در حال سرخ شدن هستند فرق میکند و کوکوی جدید تمام روغن داخل ماهیتابه را جذب میکند بنابراین باید بگذارید تمام کوکوهای داخل ماهیتابه سرخ شود بعد همزمان کوکوهای جدید را داخل تابه قرار دهید.
۴- علاوه بر ریحان خشک میتوانید بر حسب ذائقه از سبزیهای دیگر مثل نعناع، آویشن و شوید خشک همچنین از جعفری تازه هم استفاده کنید.
