ترنج موبایل
کد خبر: ۴۱۹۶۱۰

این گزارش به روز رسانی می‌شود: احتمال تعطیلی مدارس تهران در روز شنبه به دلیل آلودگی هوا

آلودگی هوا همچنان ادامه دارد؛ مدارس و دانشگاه‌های تهران روز شنبه به دلیل آلودگی هوا تعطیل شدند

آلودگی هوا همچنان ادامه دارد؛ مدارس و دانشگاه‌های تهران روز شنبه به دلیل آلودگی هوا تعطیل شدند

مدارس و دانشگاه های استان تهران فردا نهم آذرماه به دلیل تداوم آلودگی هوا تعطیل شد. همچنین طرح زوج و فرد از درب منزل فردا اجرا خواهد شد.

تبلیغات
تبلیغات

فرارو- در پی تداوم آلودگی هوا، تمامی دانشگاه‌ها و مدارس استان تهران بجز سه شهرستان فیروزکوه، دماوند و پردیس فردا شنبه تعطیل شد.

محمد تقی‌زاده معاون عمرانی استانداری تهران در پایان جلسه کمیته اضطرار آلودگی هوای استان تهران گفت: ظرف سه روز گذشته شاخص آلایندگی در تهران روند صعودی داشته و شاهد انباشت آلاینده‌ها در تهران بودیم که این موضوع برای گروه‌های مختلف آسیب پذیری را از حیث سلامت بالا برده است. بر همین اساس تصمیماتی در این جلسه اتخاذ شد.

وی افزود: با توجه به بررسی‌های گزارش‌های دستگاه‌های مختلف و همچنین شاخص‌های آلایندگی در سطح استان تهران برای فردا شنبه نهم آذر ماه کلیه مدارس استان تهران در تمامی مقاطع (ابتدایی، متوسطه اول و دوم) بجز سه شهرستان فیروزکوه، دماوند وپردیس تعطیل خواهد بود. پیش دبستانی‌ها و مهد‌های کودک نیز فردا تعطیل خواهند بود.

وی از مدیران ادارات و دستگاه‌های مختلف نیز خواست که برای مرخصی والدینی که فرزندان آن‌ها مدارسشان تعطیل است همکاری لازم را داشته باشند.

معاون استانداری تهران این را هم گفت که دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی هم فردا تعطیل شدند.

تقی‌زاده همچنین از اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در تهران در فردا شنبه خبر داد گفت: فردا طرح زوج و فرد نیز در شهر تهران از درب منازل اعمال خواهد شد.

معاون استاندار تهران در بخش دیگری از صحبت‌های خود به تعطیلی کلیه فعالیت‌های ورزشی در اماکن باز برای فردا اشاره کرد و افزود: فعالیت‌های ورزشی و مسابقات ورزشی فردا در تهران لغو می‌شود. بر این اساس بازی فردای دو تیم پرسپولیس - نساجی در ورزشگاه آزادی انجام نخواهد شد.

به گفته وی، ممنوعیت تردد کامیون‌ها و خودرو‌های سنگین در تهران همانند روز‌های گذشته تا اطلاع ثانوی ادامه خواهد داشت. همچنین فعالیت‌های عمرانی و اقداماتی که پیشتر توسط شهرداری‌ها انجام می‌شود ممنوع خواهد بود.

وی تاکید کرد: فعالیت کلیه معادن شن و ماسه و صنایع مدرنی که فعالیت آن‌ها به انباشت آلاینده‌ها کمک می‌کند در سطح استان تهران تعطیل خواهد بود. همچنین از پلیس راهور تقاضا شده بود که همانند روز‌های گذشته از تردد خودرو‌ها و موتورسیکلت‌های دودزا جلوگیری کند و در تداوم این روند جدیت بیشتری داشته باشد.

معاون استاندار تهران در خاتمه تاکید کرد که قطعا فردا بعد از ظهر با بررسی دوباره شاخص‌های آلایندگی در سطح استان تهران با هماهنگی اعضای کمیته اضطرار آلودگی هوا تصمیمات لازم برای روز یکشنبه اتخاذ و به اطلاع عموم مردم خواهد رسید.

سرهنگ موسوی پور نماینده پلیس راهور در کمیته اضطرار آلودگی هوای استان تهران نیز گفت: روزانه ١٠٠٠ خودرو اعمال قانون می‌شوند و ١۵٠ خودرو نیز به دلیل آلایندگی فک پلاک و به تعمیرگاه اعزام شده است.

شاهسوند نماینده وزارت بهداشت نیز در ارائه گزارشی در این جلسه با اشاره به تداوم آلودگی هوا گفت: برای جلوگیری از خسارت و مرگ و میر ناشی از آلودگی هوا باید تصمیمات جدی اتخاذ شود.

بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران ، شاخص آلودگی هوای تهران در ۲۴ ساعت گذشته ۱۵۸ اعلام شده است و این در حالیست که شاخص آلودگی هوای تهران هم‌اینک به‌روی عدد ۱۴۱ است و هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم گزارش شده است.

(گزارش لحظه به لحظه از وضعیت آلودگی هوای تهران را اینجا ببینید)

مدارس البرز فردا شنبه تعطیل شد

مدیرکل هماهنگی امور عمرانی استاندار البرز از تعطیلی مدارس البرز در روز شنبه نهم آذرماه خبر داد.

علی درویش پور، با اشاره به ادامه آلودگی هوای استان گفت: بنا بر تصمیم کمیته اضطرار کاهش آلودگی هوا، مهدهای کودک، پیش دبستان‌ها و کلیه مقاطع تحصیلی مدارس در دو نوبت صبح و بعداز ظهر استان البرز به جز شهرستان طالقان و بخش آسارا در روز شنبه نهم آذرماه تعطیل است.

آلودگی هوا همچنان ادامه دارد؛ احتمال تعطیلی مدارس تهران در روز شنبه به دلیل آلودگی هوا

تمام مؤسسات علمی آزاد تهران فردا تعطیل هستند

مسعود ثقفی سخنگوی آموزش و پرورش شهر تهران گفت: در پی اعلام کمیته اضطرار آلودگی هوای تهران، تمام مدارس تهران فردا تعطیل است.

وی ادامه داد: بر این اساس تمام مدارس و موسسات علمی غیردولتی نیز در مناطق نوزده‌گانه شهر تهران در نوبت صبح و عصر روز شنبه نهم آذر 98 تعطیل هستند.

آلودگی هوا همچنان ادامه دارد؛ احتمال تعطیلی مدارس تهران در روز شنبه به دلیل آلودگی هوا

علائم آلودگی هوا را بشناسید

شاهسونی رئیس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با اشاره به علائمی که آلودگی هوا ایجاد می‌کند، گفت: سوزش، تنگی نفس، سرفه‌های شدید و سرگیجه از علائم آلودگی هوا محسوب می‌شود.

رئیس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت ادامه داد: پنج شنبه و جمعه اغلب خانواده برای گردش و تفریح از منزل خارج می‌شود، اما با توجه به وضعیت بد آلودگی هوای پایتخت درخواست ما از خانواده‌ها به ویژه والدین این است که از منزل خارج نشوند چرا که کودکان بیشتر از بزرگسالان آسیب می‌بینند و افراد با پرهیز از مواجه با هوای آلوده مراقب سلامت خود باشند.

او بیان کرد: افرادی که مجبورند در خارج از منزل فعالیت کنند از ماسک‌های مخصوص P۲ یا N۹۵ استفاده کنند.

آلودگی هوا همچنان ادامه دارد؛ احتمال تعطیلی مدارس تهران در روز شنبه به دلیل آلودگی هوا

وضعیت آلودگی هوا در تهران امروز جمعه هشتم آذر

این روز‌ها هوای تهران بسیار آلوده شده است و وضعیت به حالت هشدار رفته است. در این حال باید با آلودگی بیشتر آشنا شویم و راه‌های مقابله با آن را نیز بدانیم. مونواکسیدکربن، اکسید‌های نیتروزن، هیدروکربن‌ها، اکسید‌های سولفور، ذرات معلق و سرب از جمله مواد آلوده کننده هوا به شمارمی روند. در این ویدئو راه های مقابله با آلودگی هوا آمده است.

تا اطلاع ثانوی به دلیل آلودگی هوا ورود و تردد کامیون‌ها در تهران ممنوع است

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی اعلام کرد: محدودیت ورود کامیون به داخل شهر و نیز تردد آن در معابر پایتخت تا اطلاع ثانوی تمدید شده است.

سردار محمدرضا مهماندار در این باره گفت: با توجه به وضعیت آلودگی هوا در پایتخت کارگروه کاهش آلودگی هوا تصمیم گرفت تا ورود کامیون به داخل معابر شهر تهران و نیز تردد آن ممنوع شود که بر این اساس از شب گذشته این ممنوعیت اعمال شده و به کامیون‌ها اجازه ورود به داخل شهر و تردد در سطح شهر داده نشده است.

وی با بیان اینکه با توجه به تداوم آلودگی هوا این ممنوعیت نیز ادامه یافت، گفت: بنابراین امشب نیز ورود کامیون‌ها به معابر پایتخت ممنوع است و در صورتی که ماموران با تردد کامیون‌ها در سطح شهر نیز مواجه شوند نسبت به توقف و اعمال قانون آن اقدام خواهند کرد.

سرهنگ مهماندار همچنین از برخورد با خودروهای آلاینده و دودزا نیز خبر داد و گفت: علاوه بر برخورد با خودروهای فاقد معاینه فنی که در طول سال اجرا می‌شود در نیمه دوم سال نیز همکاران من در پلیس راهور به طور ویژه با خودروهای دودزا و آلاینده نیز برخورد خواهند کرد.

مهماندار با اشاره به نقش شهروندان در کاهش آلودگی هوا خاطرنشان کرد: از شهروندان نیز می‌خواهیم که تا حد امکان از تردد غیر ضروری در شهر خودداری کنند. اگر مجبور به تردد هستند به جای استفاده از وسایل نقلیه شخصی از ناوگان حمل و نقل عمومی همچون مترو و اتوبوس استفاده کنند.

تهران در جایگاه دومین شهر آلوده جهان قرار گرفت!

امروز شاخص آلودگی هوای تهران به عدد ۱۶۶ رسید و رتبه دومین شهر جهان به لحاظ آلودگی را به خود اختصاص داد!

با توجه به شرایط جوی و وارنگی هوای تهران، براساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، شاخص آلودگی هوا تهران هم اکنون به عدد ۱۶۶ رسیده است و این در حالیست که تهران با شاخص فعلی دومین شهر جهان به لحاظ آلودگی هوا معرفی شده است.

تهران در جایگاه دومین شهر آلوده جهان قرار گرفت!

تهران در جایگاه دومین شهر آلوده جهان قرار گرفت!

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات

نظرات بینندگان

(۳۴ نظر)
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات