(تصاویر) پایان عصر پنیرهایی که تاکنون میشناختیم؟!

برندهای وگان عملا در حال کپی کردن محصولات لبنی نیستند بلکه محصولاتی را تولید میکنند که بتواند تجربه افراد از محصولات لبنی را با محصولی جدید تکرار کنند. همچنین این محصولات برای افرادی که قادر به استفاده از لبنیات نیستند نیز کاملا مناسب است. محصولات وگان تجربه لذت بردن از پنیر را بدون آنکه نیاز به خوردن پنیرهای سنتی لبنی داشته باشید برای شما تکرار میکند و این ممکن است پایان عصر پنیرهایی باشد که ما تا کنون میشناختیم.
به گزارش فرارو، به دنبال افزایش گرایش به حفظ محیط زیست و طبیعت، مواد غذایی مربوط به گیاهخواران به ویژه پنیر گیاهی یا «وگان» به بخشی اصلی در قفسه سوپر مارکت ها تبدیل شده است. طی دو سال گذشته در ایالات متحده آمریکا، پنیر گیاهی نزدیک به 70 درصد افزایش فروش داشته است و تقاضا برای یک محصول مشابه، پس از راه اندازی در سپتامبر 2019 در انگلستان، به قدری زیاد بود که مدت کوتاهی بعد از سبد محصولات سنتی لبنی خود پیشی گرفت.

با این حال، افراد زیادی هستند که در تلاشند تا این جایگزین های غیر لبنی را به محصولاتی خاص تر تبدیل کنند. برای مثال برخی از این افراد به جای گزینه های همچون تاکید بر تولید انبوه و عرضه در سوپر مارکت ها، توجه خود را به فروشگاه های لوکس معطوف کرده اند و در پی باز آفرینی محصولی همچون پنیر گودا هستند. این جایگزین های غیر لبنی جدید با فرآیندهای سنتی باکتریایی و تکنیک های تولید دستی، فراهم خواهند شد و تلاش دارند تا تجربه ای طبیعی از پنیر را به نمایش می گذارند.
بدیل های دست ساز برای لبنیات
اگر اصالت چیزی است که شما در جستجوی آن هستید، برخی از این گزینه ها به طرز قابل توجهی به یک محصول طبیعی نزدیک هستند.Veganzola واقعا خوشمزه است و به ویژه در شرق لندن محبوب ترین پنیر به شمار می رود و همچنین پنیر وگان La Fauxmagerie که آن را «پنیر مبدل» می نامند. اما موردی که حتی ممکن است معتادترین افراد به پنیر طبیعی را وسوسه کند، Penicillium Roqueforti که از ترکیبی از بادام و همان قالب که در بهترین پنیرهای آبی موجود است، ساخته شده، که عطر و طعمی طبیعی به آن داده است.

تولید نمونه های منحصر به فرد پنیر وگان
در هاکنی، لندن، نیوی و آنجلا زوجی هستند که امیدوارند فراتر از یک تجربه تفریحی ساده، از انواع پنیرهایی که تا کنون به آنها عادت کرده اند، فراتر روند. آنجلا می گوید: «این تجربه در بسیاری از غذاهای وگان نادیده گرفته شده است و سازندگان فقط سعی می کنند تا محصولی عاری از گوشت یا لبنیات را تهیه کنند.» آنجلا گیاه خوار بود و نیوی نیز علاقه زیادی به پنیر طبیعی داشت، این امر مسئله ای بزرگ به هنگام آشنایی این دو بود. آنجلا می گوید: «به عنوان یک ایتالیایی، نیوی اعتقاد نداشت که زندگی بدون پنیر امکان پذیر است، بنابراین من تلاش کردم تا پنیری تهیه کنم که او بتواند همچون یک پنیر سنتی از آن لذت ببرد.» آنجلا افزود؛ نیوی عاشق این پنیرهای جدید شد و هرگز به یاد پنیرهای سنتی نیفتاد.

ابتکارات بی پایان
با این همه تمام سرآشپزها در این اندیشه هستند تا طعمی متفاوت از پنیرهای وگان موجود در بازار را عرضه کنند. «آنجل اشکروفت» از Strictly Roots Vegan می گوید: «من می خواستم برای تهیه پنیرهای وگان از صنعت استفاده کنم، زیرا احساس می کردم کالاهای موجود در سوپر مارکت ها خیلی خوب نبودند و بسیار فرآوری شده بودند.» آنجل می گوید که جدید ترین گزینه آزمایشی آن هاBombay Banger است که ترکیبی از پایه بادام زمینی و نارگیل و پر از ادویه جات ترش هندی است. این محصول همچنین در یک پودر انبه ترش خوابانده شده است.

آیا این پایان عصر پنیرهای لبنی سنتی است؟
با این که پنیرهای گیاهی روز به روز در حال فراگیر شدن هستند، مخالفت با تولید چنین محصولاتی نیز در حال افزایش است. بعد از آنکه La Fauxmagerie پنیر وگان، فروشگاه جدید خود را در سال 2019 افتتاح کرد، صنعت لبنیات بریتانیا نگرانی هایی را مبنی بر گمراه سازی مشتریان خود مطرح کرد. استدلال شرکت های لبنی بریتانیا این بود که با استفاده از کلمه «پنیر»، برند های وگان از مزایای بهداشتی محصولات لبنی که معمولا مشتریان انتظار دارند، سو استفاده می کنند.
