محسن قادرمرزی
چرا باید قالیباف رئیس مجلس آینده باشد؟
اما کاندیداهای بالقوه ریاست مجلس یازدهم چه کسانی هستند؟
۱:علی نیکزاد، چهره نزدیک به محمود احمدی نژاد رئیس جمهور سابق کشور و وزیر سابق راه و شهرسازی، آقای نیکزاد از وزیران محبوب در دوره احمدی نژاد به حساب میامد آقای نیکزاد دارای مدرک کارشناسی مهندسی عمران از دانشگاه علم و صنعت و کارشناسی ارشد مدیریت از سازمان مدیریت صنعتی است، آقای نیکزاد در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی ۱۱۷هزار رای از کل آرا ۲۱۴هزار رای را بدست آورد واز حوزه اردبیل بعنوان نفر اول راهی مجلس شد
۲: سید شمس الدین حسینی: متولد ۱۳۴۶که مدرک دکتری اقتصاد خود را از دانشگاه آزاد دریافت کرده است و ایشان نیز از وزیران محمود احمدی نژاد است آقای حسینی از حوزه تنکابن و رامسر با ۴۴ هزار رای راهی مجلس شده است.
۳: مرتضی آقا تهرانی، از چهرههای جبهه پایداری که تا قبل از سال ۱۳۹۰ رابطهی بسیار نزدیکی به محمود احمدی نژاد داشت، اما بعدها از مخالفیانش شد، آقاتهرانی دارای تحصیلات حوزوی است که در لیست اصول گرایان تهران با ۸۸۶هزار رای بعنوان نفر سوم تهران راهی مجلس شد.
۴: سید مصطفی میرسلیم، سیاستمدار کهنه کار متولد ۱۳۲۶است و دارای مدرک کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک از فرانسه است که در اوایل انقلاب تا آستانه نخست وزیری پیش رفت، اما از مجلس رای نیاورد، ایشان سابقه وزارت و از اعضای مصلحت نظام است آقای میرسلیم از کاندیداهای رایاست جمهوری در انتخابات در سال ۱۳۹۶ بود که حدود یک میلیون رای داشت و در انتخابات یازدهم مجلس شورای اسلامی که در لیست اصولگرایان قرار داشت حدود ۸۹۲هزار بدست آورد و نفر دوم تهران شد.
۵: محمد باقر قالیباف: متولد ۱۳۴۰در طرقبه خراسان و دارای مدرک دکتری جغرافیای سیاسی از دانشگاه تربیت مدرس است، قالیباف را شانس نخست ریاست مجلس میدانند، محمد باقر قالیباف دارای سوابقی همچون شهردار تهران به مدت ۱۲سال، فرمانده نیروی انتظامی کشور، فرمانده هوا فضای سپاه پاسداران را در کارنامه خود دارد، قالیباف که چند دوره نامزد ریاست جمهوری نیز بوده آرای قابل توجهی داشت و همین سوابق اصولگرایان را واداشت تا ایشان را بعنوان سر لیست تهران انتخاب کنند.
*محسن قادرمرزی دانشجوی دکتری جغرافیای سیاسی دانشگاه تربیت مدرس