ترنج موبایل
کد خبر: ۴۴۳۲۱۶

دستگیری موسوی مجد ربطی به حادثه شهادت سردار سلیمانی ندارد

جزئیات جدید از دستگیری موسوی مجد

جزئیات جدید از دستگیری موسوی مجد

ارتباط این جاسوس به لحاظ اینکه مقیم سوریه بوده و خانواده اش مقیم سوریه هستند، در همان کشور با نیرو‌های مستشاری ایران بوده و اطلاعاتی را از حوزه فعالیت آن‌ها و وزارت دفاع جمع‌آوری می‌کرده و به دشمن می‌داده است.

تبلیغات
تبلیغات

فرارو- غلامحسین اسماعیلی در حاشیه مراسم معارفه رئیس سازمان زندان‌ها در جمع خبرنگاران درباره پرونده سیدمحمود موسوی مجد، بیان کرد: این پرونده مربوط به سال ۹۸-۹۷ است و متهمین دیگر پرونده را حضور ذهن ندارم.

وی افزود: حکم این شخص صادر شده و قطعیت پیدا کرده است. دستگیری موسوی مجد ربطی به حادثه تروریستی شهادت سردار سلیمانی ندارد.

سخنگوی قوه قضائیه بیان داشت: در سنوات قبل به لحاظ ارتباطی که با این مجموعه داشته، اطلاعاتی در حوزه دفاعی و نظامی ما به ویژه در ارتباط با وزارت دفاع و نیروی قدس سپاه و تردد‌ها و اقامت‌های شهید حاج قاسم سلیمانی در سال‌های ۹۶ و ۹۷ را به سرویس سیا و موساد داده است.

وی افزود: ارتباط این جاسوس به لحاظ اینکه مقیم سوریه بوده و خانواده اش مقیم سوریه هستند، در همان کشور با نیرو‌های مستشاری ایران بوده و اطلاعاتی را از حوزه فعالیت آن‌ها و وزارت دفاع جمع‌آوری می‌کرده و به دشمن می‌داده است.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات

نظرات بینندگان

(۱۳ نظر)
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات