ترنج موبایل
کد خبر: ۴۶۱۵۱۵

(تصاویر) گشتی در باکو و ایروان در بحبوحه جنگ قره باغ

(تصاویر) گشتی در باکو و ایروان در بحبوحه جنگ قره باغ

با ورود دو کشور آذربایجان و ارمنستان به هفته پنجم جنگ بر سر قره باغ، حس میهن پرستی در باکو پایتخت آذربایجان و ایروان پایتخت ارمنستان با نصب پرچم‌های دو کشور در نقاط مختلف شهر افزایش یافته است.

تبلیغات
تبلیغات
درگیری‌های نظامی نیرو‌های جمهوری آذربایجان و ارمنستان از ششم مهر ماه گذشته (۲۷ سپتامبر) آغاز شده و همچنان در محور‌های مختلف منطقه مورد مناقشه قره باغ و مناطق اشغالی اطرف آن ادامه دارد.
به گزارش فرارو، باکو و ایروان یک بار در تاریخ ۱۸ مهرماه با وساطت مسکو و بار دیگر با وساطت فرانسه، روسیه و آمریکا در تاریخ ۲۷ مهر به آتش‌بس بشردوستانه رضایت داده بودند که دقایقی پس از برقراری این آتش‌بس‌ها نیز به سرعت دو طرف همدیگر را به نقض آن متهم کردند.
گسترش ابعاد بحران در قره باغ نگرانی از گسیل شدن جریان‌های تکفیری به منطقه، حساسیت قدرت‌های منطقه را نسبت به ضرورت پایان منازعه در قره باغ موجب ساخته است.
تبلیغات
ارسال نظرات

نظرات بینندگان

(۲۲ نظر)
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات