طرز تهیه املت لوبیا شاپوری، صبحانه خوشمزه گیلانی

املت از نوع غذاهای بسیار ساده و خوشمزه است که با مواد غذایی در دسترس و در مدت زمان کوتاه آماده میشود. املت لوبیا شاپوری صبحانه لذیذ و پر طرفدار گیلانی است که بیشتر در قهوهخانههای سنتی سرو میشود.
فرارو- املت یکی از غذاهای ساده، خوشمزه و بسیار محبوب در بین ما ایرانیهاست که برای تمام وعدههای غذا در طول شبانهروز مناسب است و این روزها در منوی قهوهخانهها و رستورانها هم جایگاه ویژهای دارد. املت لوبیا شاپوری یکی از غذاهای سنتی گیلان است که در واقع یک املت قهوهخانهای است و بیشتر به عنوان صبحانه در قهوهخانههای سنتی و در ماهیتابه رویی سرو میشود. این املت امروز در منوی کافهها و رستورانهای لوکس گیلان نیز جایگاه ویژهای دارد.
به گزارش فرارو، اولینبار یک قهوهچی گیلانی به نام شاپور این املت را ابداع و آن را در قهوهخانهاش عرضه کرد، به همین دلیل به نام املت شاپوری معروف شد. املت لوبیا شاپوری به دلیل داشتن لوبیا چیتی و تخم مرغ یک غذای کامل محسوب میشود که علاوهبر صبحانه در وعده ناهار یا شام هم قابل سرو است.
مواد لازم برای تهیه املت لوبیا شاپوری
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع: ۴ قاشق غذاخوری
کنسرو خوراک لوبیا چیتی: ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
روغن زیتون: در صورت دلخواه
آب نارنج: در صورت دلخواه
نکات مربوط به مواد اولیه

نکات مربوط به خوراک لوبیا
طرز تهیه املت لوبیا شاپوری
نکات مهم درباره پخت املت لوبیا شاپوری
۲ ـ هم زدن رب توی روغن داغ در تهیه املت لوبیا شاپوری اهمیت بالایی دارد. شعله اجاق گاز باید حتماً در این مرحله زیاد باشد؛ همچنین میزان روغن دستور را کم نکنید.
۳ ـ اگر مواد املت را دوبرابر کردید، حتماً اندازه ماهیتابه را در نظر بگیرید؛ زیرا مواد املت لوبیا شاپوری نباید در هم فشرده باشد.