ترنج موبایل
کد خبر: ۵۰۱۸۹۵

(ویدئو) استفاده نماینده مجلس و حامی سرسخت طرح صیانت از شعرِ شاعر ممنوع الکار

(ویدئو) استفاده نماینده مجلس و حامی سرسخت طرح صیانت از شعرِ شاعر ممنوع الکار

او از شعر شاعری استفاده کرده که اشعارش اجازه انتشار ندارند و حالا مشخص نیست این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با شناخت از شاعر، این شعر او را خوانده یا انتخابش بر اساس جست و جوی خود یا همکارانش در فضای مجازی بوده است.

تبلیغات
تبلیغات

حسین میرزایی، نماینده اصفهان و از حامیان طرح صیانت در نطق خود درباره وزیر اطلاعات شعر «حالم چو دلیری‌ست که از بخت بد خویش، در سپاه دشمن پسری داشته باشد…» از اشعار حسین جنتی را خوانده و نمایندگان مجلس برای او احسنت می‌گویند.

به گزارش چندثانیه، او از شعر شاعری استفاده کرده که اشعارش اجازه انتشار ندارند و حالا مشخص نیست این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با شناخت از شاعر، این شعر او را خوانده یا انتخابش بر اساس جست و جوی خود یا همکارانش در فضای مجازی بوده است. این شعرخوانی آقای میرزایی به بحثی داغ در شبکه‌های اجتماعی بدل شده است.

حجم فایل ویدیویی : ۱.۰۰M مدت زمان فایل ویدیویی : ۰۰:۰۰:۳۲ دانلود فایل
تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات