ترنج موبایل
کد خبر: ۵۰۴۸۱۰

درخواست یک نماینده دیگر مجلس برای محاکمه روحانی

درخواست یک نماینده دیگر مجلس برای محاکمه روحانی

محمدحسین آصفری نماینده اراک با انتشار توییتی خواستار محاکمه حسن روحانی شد و نوشت: زودتر دست به کار شوید تا مرغ از قفس نپریده!.

تبلیغات
تبلیغات

محمدحسین آصفری نماینده اراک در توییتی نوشت: با رسیدن انبوه واکسن از سایر کشور‌ها مشخص شد ما تحریم پرزیدنت روحانی بودیم!

او با هشتگ «محاکمه روحانی» ادامه داد: زودتر دست به کار شوید تا مرغ از قفس نپریده!.

پیشتر حجت الاسلام جواد نیک‌بین نماینده کاشمر در مجلس شورای اسلامی در نشست علنی روز یکشنبه ۱۴ شهریور قوه مقننه و در تذکر شفاهی، گفته بود: آقای قالیباف نیاز است به صداوسیما دستور داده شود که یا فیلم گاندو را متوقف یا محاکمه روحانی را شروع کنند.

وی ادامه داد: صبر مردم در حال لبریز شدن است، رئیس قوه قضائیه پرونده‌های بزرگی را در کشور بررسی و شجاعانه به اتمام رساندند، نیاز است پرونده تخلفاتی که در همین مجلس و کمیسیون اصل ۹۰ مورد بررسی قرار گرفته و به قوه قضائیه ارسال شده است بررسی شود.

نماینده کاشمر در مجلس اضافه کرد: یا فیلم گاندو دروغ است یا راست، چنانچه دروغ است می‌طلبد از پخش آن جلوگیری شود و اگر واقعیت دارد محاکمه روحانی باید شروع شود.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات

نظرات بینندگان

(۲۶ نظر)
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات