طرز تهیه دسر کدو حلوایی؛ طعمی بینظیر و دلچسب

دسر کدو حلوایی نوعی دسر است که شیرینی طبیعی دارد و سرشار از ویتامین و مواد مغذی است. این دسر خوشمزه با روشی بسیار آسان و فوری تهیه میشود.
فراروـ کدو حلوایی یا کدو تنبل از میوههای بسیار پرخاصیت و خوشمزهای است که در فصل پاییز و زمستان به وفور یافت میشود. از کدو حلوایی برای تهیه انواع کیک، دسر و غذا استفاده میشود. دسر کدو حلوایی یک دسر بسیار آسان و در عین حال خوشمزه و پرخاصیت است که برای فصل سرما بسیار مناسب است.
به گزارش فرارو، با کدو حلوایی دسرها و کیکهای متنوعی تهیه میکنند؛ ولی این دسر با روشی بسیار آسان آماده میشود؛ همچنین نیازی نیست که برای پخت آن زمان زیادی را صرف کنید. پیشنهاد میکنیم حتما با ما و طرز تهیه این دسر کدو حلوایی خوشمزه و مقوی با روشی بسیار آسان همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه دسر کدو حلوایی
کدو حلوایی کوچک: 1 عدد
کره: 50 گرم
عسل: 5 تا 6 قاشق غذاخوری
دارچین: دو تا سه قاشق مرباخوری
گردو خرد شده: نصف پیمانه
نکات مربوط به کدو حلوایی

۱ ـ به رنگ کدو حلوایی دقت کنید. اگر کدو حلوایی رنگی مایل به سبز داشته باشد؛ یعنی بیمزه و نرسیده است. کدو حلوایی شیرین و خوشمزه نارنجی خوشرنگ است.
۲ ـ کدو حلوایی در دو نوع گرد و خمرهای در بازار موجود است؛ ولی کدو حلوایی گرد طعم و مزه بهتری دارد.
۳ ـ هنگام خرید حتما روی سطح کدو را کمی با دست فشار بدهید. اگر نشانهای از شل بودن یا لهیدگی در آن مشاهده کردید، از خرید آن کدو صرف نظر کنید.
۴ ـ کدوهایی را انتخاب کنید که پوست سفت، صاف و بدون چروک دارند.
۵ ـ کدویی را انتخاب کنید که روی پوستش لکههای کمتری داشته باشد.
۶ ـ کدو حلوایی شیرین سنگین است.
طرز تهیه دسر کدو حلوایی
