طرز تهیه خیارشور بازاری در منزل

خیارشور یکی از چاشنیهای خوشمزه و پر طرفدار است که در تهیه بسیاری از سالادها و ساندویچها از آن استفاده میشود. در این مطلب با طرز تهیه خیار شور ترد و خوشمزه بازاری با ما همراه باشید.
فراروـ خیارشور یکی از چاشنیهای خوشمزه و محبوب است که طرفداران زیادی دارد. از خیار شور برای تهیه انواع سالاد و ساندویچ استفاده میشود؛ همچنین به صورت دورچین در کنار غذاهایی مانند کتکت، کوکو، املت و... کاربرد دارد. خیارشورهای بازاری معمولا تردتر و خوشرنگتر از خیارشورهایی هستند که در منزل تهیه میشوند، در عین حال تهیه خیار شور در منزل کار آسانی است و نیاز به مراحل پیچیده ندارد.
به گزارش فرارو، شما میتوانید در منزل با روشی آسان یک خیارشور خانگی خوشمزه و بازاری را تهیه کنید. در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه خیارشور بازاری ترد و خوشمزه را با روش آسان همراه با نکات مهم و فوت و فنهای تهیه یک خیار شور ترد و رسیده را با شما کاربران گرامی به اشتراک بگذاریم.
مواد لازم برای تهیه خیارشور بازاری
سیر: ۱ بوته
سبزی معطر شامل: ترخون، ریحان، شوید: ۲۵۰ گرم
آب جوش: ۸ لیوان
سرکه: نصف لیوان
نمک: دو سوم لیوان
نخود آشی: ۱۰ عدد
فلفل ترشی: به میزان دلخواه
طرز تهیه خیارشور بازاری

نکات مهم برای تهیه خیارشور و راههای جلوگیری از کپک زدن آن
۲ ـ میزان نمک برای تهیه خیارشور به ازای هر ۱۵ لیوان آب ۱ لیوان نمک است.
۳ ـ اگر نمک را کمتر از حد معمول بریزید، خیار شور شما لیز و نرم میشود.
۴ ـ حتما حبههای سیر را از وسط نصف کنید تا عطر سیر در آب بهتر پخش شود.
۵ ـ اگر شیشه خیارشور را مقابل آفتاب بگذارید، رنگ خیار شور شما روشنتر میشود.
۶ ـ اگر از سبزی مرزه برای تهیه خیارشور استفاده میکنید، توجه داشته باشید که مرزه زیاد باعث تلخی خیار شور خواهد شد.
۷ ـ استفاده از فلفل ترشی و میزان آن کاملا اختیاری است و به ذائقه شما بستگی دارد.
۸ ـ برای اینکه خیارشور پس از تهیه کپک نزند، حتما از سفت بودن درب شیشه مطمئن شوید. اگر درب شیشه شل بود، قبل از اینکه آن را ببندید، یک کیسه پلاستیکی روی سر شیشه بگذارید و بعد درب را روی آن ببندید تا هوا به داخل شیشه نفوذ نکند. بعد از باز کردن درب شیشه و استفاده از خیارشور حتما شیشه را داخل یخچال نگهداری کنید.
آیا میتوان خیارشور یک روزه تهیه کرد؟
