موضع دایی درباره اتفاقات بازی با تراکتورسازی
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: «اتفاقاتي كه در بازي تراكتورسازي افتاد، نمايانگر معصوميت پرسپوليس بود».
علي دايي درخصوص حكمي كه كميته انضباطي مبني بر محروميت پرسپوليس از يك بازي خانگي صادر كرده، اظهار كرد: «من اين تصميم را اصلا قبول ندارم چرا كه تماشاگران ما هيچ تخلفي در آن بازي نكردند اما ما چارهاي نداريم و بايد به اين تصميم احترام بگذاريم».
دايي در پاسخ به سوال خبرنگاري مبني بر اينكه آيا هيچ اعتراضي به اين راي نداريد؟ گفت: «باشگاه بايد جوابگوي اين سوال باشد و من مطمئنم كه باشگاه نيز از حق تيم در اين زمينه دفاع ميكند. به هر حال ما تابع تصميمات كميته انضباطي هستيم اما همه اتفاقاتي كه در بازي تراكتورسازي افتاد نمايانگر معصوميت پرسپوليس بود و همه مردم ديدند كه در آن بازي پرسپوليس مظلوم واقع شد».
وي همچنين در ارتباط با علت شكست سرخپوشان در برابر صبا تصريح كرد: «متاسفانه در بازي قبل به دليل يك سري مشكلات فردي و بدشانسي بازي را واگذار كرديم در صورتي كه خيلي بهتر از ديدار قبلي آن بازي كرده بوديم».
دايي ادامه داد: «ما تيم خيلي خوبي داريم و سعي ميكنيم روز جمعه هم سه امتياز بازي را بگيريم و با تمام قدرت براي كسب اين سه امتياز برابر سايپا به ميدان خواهيم رفت».