خبر خوش وزیر اطلاعات
وزير اطلاعات از «كشف توطئههاي طراحي شده مستكبران در حمايت از رژيم صهيونيستي در منطقه» خبر داد.
حجت الاسلام و المسلمين حيدر مصلحي طي سفر استاني به همدان در جمع خبرنگاران اظهار كرد: «اخبار خوشحال کنندهاي براي مردم دارم و آن اين است که با اشراف خوب اطلاعاتي دستگاههاي اطلاعاتي کشور، نسبت به فعاليت استکباري، بخش عمدهاي از توطئههاي طراحي شده آنها کشف شده است، از جمله براي زنده نگه داشتن رژيم صهيونستي فعاليتهايي در منطقه داشتند که به فعاليت آنها دسترسي يافته و اطلاعات را به مسوولان دادهايم.»
وی همچنین درباره اقدام تروريستي زاهدان نيز گفت: «مشخص است اين اقدام تروريستي توسط چه گروهي بوده، اطلاعاتی از آن ها داریم و افرادي را نيز دستگير کرده، دستگيريهايي که داشتهايم در تاييد اعترافات ريگي، اين است که به دليل ضربههايي که خوردهاند به دنبال انجام اقداماتي هستند.»
وزیر اطلاعات در ادامه بیان کرد: «حرکت سنگینی در مباحث فرهنگی اتفاق افتاده است؛ از جمله محموله های ضد فرهنگی مستهجنی که معلوم نیست از کجا ارسال می شوند، توزیع شده و وزارت اطلاعات سرنخ ها وسرشاخه های آن ها را شناسایی کرده است.»
وي همچنين درباره وهابيها و اقدامات آنان در ايران گفت: «وقتي بحث وهابيها را مطرح ميکنيم از پرورشدهندگان وهابيها نبايد غافل شويم، حرکتي در منطقه براي جلوگيري از رشد و توسعه اسلام صورت گرفته، که ما اشراف کامل نسبت به آن ها داریم.»
مصلحی خبر داد: «بيش از 8 هزار و 800 قطعه شيء تاريخي در استان های همدان، تهران، لرستان و خوزستان از قاچاقچیان کشف شده و این مجموعه به میراث فرهنگی کشور باز گشته است.»