حسن عبدلیانپور؛ رئیس مرکز وکلای قوه قضائیه اظهار کرد: مجازات بیرون کشیدن سلاح برای ترساندن مردم، همان مجازات «محارب» است؛ ماموران هم جزو مردم هستند و محسن شکاری یک مامور امنیت را با سلاح سرد یا چاقو مجروح کرده بود. وی افزود: هر چند بعضی از حقوقدانان معتقدند سلاح بیرون کشیدن در مقابل مامورین شاید به دلیل ایجاد مانع برای فرار کردن باشد و مصداق اخافه نیست و داخل در عنوان محاربه نیست.
رئیس مرکز وکلای قوه قضائیه گفت: مجازات بیرون کشیدن سلاح برای ترساندن مردم، همان مجازات محارب است؛ ماموران هم جزو مردم هستند.
به گزارش تسنیم، حکم اعدام "محسن شکاری" به جرم محاربه، اغتشاشگری که سوم مهر ماه خیابان ستارخان تهران را بست و با چاقو به ارعاب مردم پرداخت و وحشتآفرینی کرد، روز پنجشنبه ۱۷ آذر برگزار شد؛ اجرای این حکم برخی واکنشهای حقوقی را از سوی حقوقدانان به همراه داشت.
در این رابطه، حسن عبدلیانپور؛ رئیس مرکز وکلای قوه قضائیه اظهار کرد: مجازات بیرون کشیدن سلاح برای ترساندن مردم، همان مجازات "محارب" است؛ ماموران هم جزو مردم هستند و محسن شکاری یک مامور امنیت را با سلاح سرد یا چاقو مجروح کرده بود.
وی افزود: هر چند بعضی از حقوقدانان معتقدند سلاح بیرون کشیدن در مقابل مامورین شاید به دلیل ایجاد مانع برای فرار کردن باشد و مصداق اخافه نیست و داخل در عنوان محاربه نیست.
عبدلیانپور گفت: البته این نکته را هم عرض کنم که ما به عدالت و دقت قضات، به ویژه قضات دیوان عالی کشور یقین و اعتماد داریم و ذکر این مطالب از جهت مباحثه علمی و نقد آن چیزی بود که مشهور شده است.
رئیس مرکز وکلای قوه قضائیه اظهار کرد: کسی که پرونده را مطالعه کرده است یعنی قاضی، بهتر میداند که چه حکمی بدهد و کسی که پرونده را نخوانده و به آن اشراف ندارد، صلاحیت نقد حکم صادره را ندارد.