bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۶۰۰۱۲۰

پاسخ صداوسیما به انتقادات از افزایش بودجه این سازمان

پاسخ صداوسیما به انتقادات از افزایش بودجه این سازمان

در این بیانیه، صداوسیما با اشاره به نادرست خواندن افزایش ۴۷ درصدی بودجه، تاکید کرده است که این ردیف نسبت به سال ۱۴۰۱ تنها حدود ۱۵ درصد رشد داشته است.

تاریخ انتشار: ۰۰:۵۷ - ۲۳ دی ۱۴۰۱

روابط عمومی سازمان صداوسیما با انتشار بیانیه ای با هدف آنچه «تنویر افکار عمومی» عنوان کرد، توضیحاتی را درباره بودجه این رسانه در سال ۱۴۰۲ ارائه کرده است.

به گزارش ایسنا، همزمان با انتشار لایحه بودجه سال ۱۴۰۲، خبرها و گزارش هایی درباره بودجه صداوسیما منتشر شد که واکنش این سازمان را در پی داشته است.

در این بیانیه، صداوسیما با اشاره به نادرست خواندن افزایش ۴۷ درصدی بودجه، تاکید کرده است که این ردیف نسبت به سال ۱۴۰۱ تنها حدود ۱۵ درصد رشد داشته است.

همچنین عنوان شده است که «با توجه به فاصله تقریبا ۴ برابری نرخ های تولید در بخش خصوصی و نمایش خانگی با نرخ‌های صداوسیما و عدم رشد مناسب بودجه تولید سازمان در سالهای متوالی و نیز در لایحه بودجه ۱۴۰۲ عملا آنتن صداوسیما با افت جدی کمیت و کیفیت مواجه خواهد شد.»

متن کامل توضیح روابط عمومی سازمان صدا و سیما به شرح زیر است: «مطابق قانون برنامه ششم توسعه دولت مکلف است حداقل هفت دهم درصد از بودجه عمومی‌ کشور را به عنوان بودجه صداو سیما در نظر بگیرد، رقمی‌که اساساً در مقایسه با سایر بخش‌های کشور و سطح تاثیرگذاری آنها و نیز شبکه‌های رقیب بسیار ناکافی است. با این حال همین مبلغ نیز عملا هیچگاه محقق نشده است.

در سال ۱۴۰۲ بودجه عمومی دولت ۲۱۶۴ همت است و با یک محاسبه ساده مشخص می‌شود باید حداقل ۱۵ همت به عنوان بودجه صداوسیما در بودجه امسال تخصیص داده شود. امسال با انتقال اعتبار مصوب صدا و سیما در تبصره ۱۴ به ردیف اصلی عملا این ردیف نسبت به سال ۱۴۰۱ تنها حدود ۱۵ درصد رشد داشته و این نسبت حتی کمتر از افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارکنان دولت در لایحه پیشنهادی است. بنابراین و با توجه به فاصله تقریبا ۴ برابری نرخ های تولید در بخش خصوصی و نمایش خانگی با نرخ‌های صداوسیما و عدم رشد مناسب بودجه تولید سازمان در سالهای متوالی و نیز در لایحه بودجه ۱۴۰۲ عملا آنتن صداوسیما با افت جدی کمیت و کیفیت مواجه خواهد شد و پاسخگوی نیاز برحق مخاطبان و تولید و پخش آثار فاخر نمایشی و غیر نمایشی برای عموم مخاطبان نخواهد بود. از سوی دیگر بودجه جداگانه ای نیز برای دو مجموعه تاریخی الف ویژه فاخر و در دست ساخت حضرت موسی و حضرت سلمان در نظر گرفته نشده است. لذا انتظار می‌رود روند تولید این دو مجموعه نیز متوقف یا به شدت کند شود.

دلیل جیغ های بنفش رسانه‌های معاند و دروغ گو درخصوص بودجه رسانه ملی معلوم است. صداوسیمای قوی و پرمخاطب باطل السحر نقشه‌های شوم دشمنان ایران اسلامی است پس دستور کار روشن است: "حمله به بودجه صداو سیما با هدف هزینه زایی برای وکلای ملت در تقویت رسانه ملی"در این مقابله اما هم نوایی برخی رسانه‌های داخلی موجب تعجب است. انتظار رهبر معظم انقلاب از دولت و مجلس در تقویت رسانه ملی در سیاست های کلی برنامه هفتم به روشنی بیان شده است. امیدواریم با تصمیم قاطع مجلس انقلابی و همراهی دولت مردمی‌پاسخ محکمی‌به طراحی رسانه ای دشمنان قسم خورده ملت ایران داده شود و شرایط جهت تحقق تحول کمی و کیفی در تولید آثار هنرمندانه و جریان ساز هویت محور و عدالت گستر مهیا شود.»

bato-adv
bato-adv
bato-adv