باهنر: این قضیه بیشتر شبیه به طنز است
فرارو- دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین در نشستی خبری مواضع این تشکل و همچنین موضوعات مرتبط با مجلس شورای اسلامی را تشریح کرد.
محمدرضا باهنر در این نشست خبری به موضوعات مختلفی ازجمله مسئله کارگروه مشترک حل اختلاف مجلس و دولت پرداخت و گفت: «رهبر معظم انقلاب اسلامی هر چه را که درباره این موضوع ابلاغ فرمایند مجلس به موقع خود و مطابق وظیفه اش با آن همراهی خواهد کرد».
از نامه احمدینژاد به رهبر انقلاب تا اظهار نظر کدخدایی
باهنر، گفت: «اواخر دي ماه 88 رئيسجمهور در نامهاي به مقام معظم رهبري به بيان پارهاي موارد از اشكالات ساختاري و اينكه رابطه دولت و مجلس بايد تنظيم شود پرداخت و از ايشان خواست طبق اختيارات اصل 110 قانون اساسي از فرصت تنظيم روابط قوا استفاده كنند».
وي با بيان اينكه نامه رئيسجمهور 16 بند داشت و اشكالاتي را مطرح كرده بود، ادامه داد: «در اوايل خرداد ماه مقام معظم رهبري اين نامه را به آقاي جنتي ارجاع دادند و از ايشان خواستند با دعوت از كارشناسان مجلس شوراي نگهبان و كارشناسان بيرون اين دو مجموعه موارد را بررسي كنند كه پس از آن مجموعه پيشنهادات از سوي آقاي جنتي جمعبندي و براي مقام معظم رهبري ارسال شود تا ايشان جمعبندي را براي اجرا ابلاغ فرمايند».
وي با بيان اينكه جلسه كارگروه حل اختلاف دولت و مجلس 18 جلسه به طول انجاميد و 16 مورد مدنظر رئيسجمهور و يك مورد هم به پيشنهاد ما اضافه شد گفت: «مورد پيشنهادي نمايندگان مجلس بحث تخلفات دولت بود كه يا دولت نميخواهد برخي مصوبات را اجرا كند و يا مشكلاتي پيش روي اجرا دارد».
سخنگوي فراكسيون اصولگرايان مجلس با بيان اينكه جنتي از دولت خواست كه نظرات خود را به صورت مكتوب بنويسند و ما هم از طرف مجلس نامهاي را تنظيم كرديم گفت: «دبير شوراي نگهبان به اين نظرات نامهاي اضافه كردند و تقديم مقام معظم رهبري كردند».
ولي پس از 10 تا 12 روز از اين نامه آقاي كدخدايي سخنگوي شوراي نگهبان مصاحبهاي را كردند كه اين اول جدالهاي رسانهاي بود.
باهنر ادامه داد: «علت اين مسائل پيش آمده اين بود كه اولاً كارگروه سخنگو نداشت و نظرات مطرح شده در سخنان آقاي كدخدايي نظر آقاي جنتي و شخص ايشان بوده است و زماني كه اين مطالب مطرح شد ما اعتراض كرديم كه اينها جمعبندي كارگروه نبود و به همين دليل آن نامه 16 صفحهاي حقوقي حاوي نظرات مجلس را در اختيار رسانهها قرار داديم».
نماينده تهران در مجلس با بيان اينكه قرار شد خدمت آقاي جنتي برسيم و اعلام كنيم كه بحثهاي كدخدايي نظرات كارگروه نبوده است گفت: «طبق اصل 110 قانون اساسي مقام معظم رهبري وظيفه تنظيم روابط قوا را دارند و هرچه ايشان تشخيص دهند مجلس نيز وظيفه خود ميداند كه همكاري كند».
عضو كارگروه حل اختلاف دولت و مجلس ادامه داد: «نظر آقاي جنتي در اين گروه اصلاح موادي از آييننامه داخلي مجلس بود كه بعضي از آنها قابل پذيرش بود نكته ديگر نيز در رابطه با ارجاع مصوبات مجلس به مجمع بود و توصيه كارگروه اين بود كه چنانچه مجلس اصرار به ارسال مصوبهاي برخلاف قانون يا شرع به مجمع تشخص مصلحت نظام دارد اين موضوع را شفاف مطرح كند تا نمايندگان اگر خواستند به آن راي دهند يا تخصيص دادن اصل 112 يعني هر مصوبهاي را مجلس ميتواند در مجمع مطرح كند كه ما معتقد بوديم مباحث به 2 دسته تقسيم ميشود يك سري مباحثي است كه تخصصاً از اختيارات مجلس خارج است و يك سري هم مثلاً در مورد اصل 113 قانون اساسي كه در مورد مسووليت اجراي قانون اساسي است كه بحثي مفصل است».
آغاز فعالیت های انتخاباتی اصولگرایان
محمدرضا باهنر همچنین در این نشست خبری با اشاره به زمزمه های آغاز فعالیت های انتخاباتی برای مجلس نهم با تأکید بر ضرورت مشغول نشدن دستگاه های حاکمیتی به این مسئله، فعالیت های انتخاباتی را حق احزاب و گروه های سیاسی دانست و از تلاش های اصولگرایان برای ورود به انتخابات به صورت متحد خبر داد.
باهنر در همین حال از اصلاح طلبان خواست از سران و جریان فتنه برائت بجویند تا بتوانند به فعالیت در چارچوب قوانین کشور بپردازند.
صلاح و مصلحت مهدی هاشمی و علی مطهری
وی همچنین در پاسخ به سئوالی درباره وضع مهدی هاشمی گفت: «به صلاح مهدی هاشمی است که خود را به مراجع قضایی معرفی کند وگرنه به عنوان چهره خارجی فراری خواهد بود که این امر به مصلحت او و خانواده اش نیست».
سخنگوی فراکسیون اصولگرایان مجلس همچنین از علی مطهری نماینده تهران خواست تلاش خود را برای طرح سئوال از رئیس جمهور متوقف کند و گفت: «در مقطع کنونی این اقدام را به صلاح نمی دانیم و طرح سئوال اقدام شخصی مطهری است».
باهنر و رقابت با مشایی بر سر ریاستجمهوری
دبیرکل جامعه اسلامی در ادامه در پاسخ به سوالی در خصوص انتشار شایعه تصمیم وی برای کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری و رقابت با اسفندیار رحیم مشایی، گفت: «این قضیه بیشتر شبیه به طنز است».
وی ادامه داد: «اینکه من برای انتخابات ریاست جمهوری آینده کاندید شوم یک نکته است و اینکه چرا با آقای مشایی رقابت کنم؟!»
باهنر خاطرنشان کرد: «بنده قصد کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری را ندارم».