ترنج موبایل
کد خبر: ۶۵۲۹۴۶

سلاجقه: ابطال پروژه میانکاله در حال پیگیری است

سلاجقه: ابطال پروژه میانکاله در حال پیگیری است

رییس سازمان حفاظت محیط زیست بار دیگر با تاکید براینکه پروژه پتروشیمی میانکاله مجوز محیط زیست ندارد، افزود: دولت پروژه میانکاله را مصوب کرد، ولی بعد از آن باید مجوز محیط زیستی صادر شود؛ ابطال پروژه میانکاله را به هیات وزیران داده ایم و در حال پیگیری است.

تبلیغات
تبلیغات

رییس سازمان حفاظت محیط زیست از راه اندازی پایگاه ملی اطفای حریق جنگل‌های کشور خبر داد.

به گزارش ایرنا، علی سلاجقه روز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به آتش سوزی اخیر در جنگل‌های کشور اظهار داشت: آتش سوزی در جنگل‌های مریوان مهار شد، ولی در جنگل‌های کهگیلویه و بویراحمد به تازگی در چند نقطه آتش‌سوزی آغاز شده که در حال مهار شدن است.

وی بار دیگر با تاکید براینکه پروژه پتروشیمی میانکاله مجوز محیط زیست ندارد، افزود: دولت پروژه میانکاله را مصوب کرد، ولی بعد از آن باید مجوز محیط زیستی صادر شود؛ ابطال پروژه میانکاله را به هیات وزیران داده ایم و در حال پیگیری است.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات