bato-adv
bato-adv

با خمیر هزارلا این فطایر مرغ خوشمزه را برای شام درست کنید

با خمیر هزارلا این فطایر مرغ خوشمزه را برای شام درست کنید

فطایر مرغ نوعی غذای مدرن و بسیار خوشمزه است که از ترکیب مرغ، فلفل دلمه‌ای و پنیر پیتزا همراه با خمیر هزارلا تهیه می‌شود.

فراروـ  امروز غذا‌های مدرن که از ترکیب انواع نان و خمیر با پنیر پیتزا، مرغ و سبزیجات تهیه می‌شوند و داخل فر می‌پزند، بسیار محبوب و پر طرفدار هستند و در سفره غذای خانواده جایگاه ویژه‌ای دارند. این غذا‌ها معمولا بسیار زود طبخ می‌شوند و در میان کودکان نیز محبوب هستند. فطایر مرغ یکی از این نوع غذا‌های مدرن است که از ترکیب مرغ با پیاز، پنیر پیتزا، فلفل دلمه‌ای و خمیر هزارلا تهیه می‌شود و بسیار خوشمزه و هیجان انگیز است. این غذا که دستور تهیه بسیار آسانی دارد، برای وعده ناهار یا شام اعضای خانواده یک غذای مناسب است. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و متنوع را در منزل درست کنید، در ادامه با آموزش این غذا همراه ما باشید.

مواد لازم

پیاز:۱ عدد
سینه مرغ کامل: ۱ عدد
فلفل دلمه‌ای سبز و قرمز و زرد: از هر کدام نصف یک عدد
پنیر چدار: ۱ لیوان
پنیر موزارلا: ۱ لیوان
سس باربیکیو: ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پاپریکا: به میزان لازم
خمیر هزارلا: ۱ بسته
تخم مرغ برای رومال: ۱ عدد
کنجد و سیاه دانه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم

طرز تهیه

فطایر مرغ

برای درست کردن این فطایر مرغ خوشمزه اول پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و همراه با مقداری روغن داخل ماهی تابه بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا پیاز کمی نرم و طلایی شود. حالا مقداری زردچوبه، فلفل سیاه، پاپریکا و نمک اضافه کنید و روی پیاز سرخ شده بریزید و هم بزنید. سینه مرغ را به صورت مکعبی خرد کنید و به پیاز اضافه کنید و خوب هم بزنید. اجازه بدهید مرغ چند دقیقه با پیاز و ادویه‌ها تفت بخورد. فلفل دلمه‌ای‌ها را به صورت نگینی خرد کنید و به مواد داخل ماهی تابه اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود. بعد از اینکه فلفل دلمه‌ای کمی سبک شد، سس باربیکیو را اضافه کنید و درب ماهی تابه را ببندید و اجازه بدهید مرغ و فلفل دلمه‌ای با حرارت کم بپزد. بعد از حدود نیم ساعت که مرغ پخت و نرم شد، پنیر چدار را اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا پنیر با حرارت آب شود و بعد اجاق گاز را خاموش کنید.

خمیر هزارلا را باز کنید و یک لایه را کف قالب مورد نظر بچینید. روی خمیر با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید و لبه‌های خمیر را با کمک چنگال به هم بچسبانید. پنیر موزارلا را روی خمیر بپاشید و خوب پخش کنید. حالا مایه مرغ را روی خمیر بریزید و با قاشق پخش کنید. برای لایه رویی دوباره خمیر هزارلا روی مواد بچینید و با چنگال روی خمیر چند سوراخ ایجاد کنید. حالا تخم مرغ را داخل یک کاسه هم بزنید و روی روی خمیر بمالید و مخلوط کنجد و سیاه دانه را روی خمیر بپاشید. قالب را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه داخل فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد بگذارید تا غذا بپزد. در این مرحله فطایر خوشمزه شما آماده سرو است که می‌توانید آن را با سس کچاپ یا هر نوع سسی که دوست دارید، سرو کنید. نوش جان.

نکات مهم

۱ ـ خمیر هزارلا در سوپر مارکت‌ها در بسته‌بندی‌های متنوع و در ابعاد مختلف وجود دارد. برای درست کردن فطایر مرغ بهتر است از خمیر هزارلای ورقه‌ای استفاده کنید.

2 ـ فلفل دلمه‌ای یکی از سبزیجات پرخاصیت است که مصرف آن برای تمامی افراد به‌ویژه کودکان توصیه شده است. این سبزی دارای سه رنگ سبز، زرد و قرمز است که رنگ سبز آن طعم قوی‌تری دارد. فلفل دلمه‌ای به دلیل مواد مغذی ازجمله ویتامینی که دارد، منشأ درمان سرماخوردگی است و همچنین برای درمان کم‌خونی، حفاظت از چشم و تقویت قوه بینایی و رفع یبوست بسیار مفید است. ته فلفل دلمه‌ای برجستگی‌هایی وجود دارد. فلفل دلمه‌هایی که چهار برجستگی در زیر خود دارند، ماده هستند. فلفل دلمه‌ای ماده پر تخم است و طعم شیرینی دارد؛ بنابراین برای تهیه انواع سالاد و خام‌خواری مناسب‌تر از فلفل نر است. فلفل دلمه‌ای که سه برجستگی در زیر خود دارد، نر است. تخم کم‌تری دارد و تندتر است. برای غذا پختن از آن استفاده می‌شود و در آشپزی کاربردی‌تر است. برعکس فلفل دلمه‌ای ماده بعد از تفت دادن و پختن اصلاً تلخ نمی‌شود و خوشمزه باقی می‌ماند.

3 ـ یکی از نکات بسیار مهم در تهیه انواع غذا‌ها انتخاب مواد اولیه سالم و تازه است. وقتی می‌خواهید مرغ را انتخاب کنید، حتماً جا‌هایی مانند ران و بال را که اتصال دارند، چک کنید؛ زیرا ماندگی و ناسالم بودن مرغ در این قسمت‌ها زود‌تر مشخص می‌شود. اگر این قسمت‌ها بوی نامطبوعی بدهد؛ یعنی مرغ تازه نیست. حواستان باشد مرغ‌هایی را که خیلی خیس هستند، انتخاب نکنید. رطوبت زیاد مرغ نشان دهنده این است که قبلاً فریز شده است. اگر از مرغ‌های بسته‌بندی استفاده می‌کنید، حتما تاریخ آن را چک کنید و حواستان باشد که خون‌آبه نداشته باشد.

bato-adv
bato-adv
bato-adv