پیرهادی با اعلام اینکه باید به سمت کاشت گونههای کم آب بر برویم، گفت: متأسفانه در استفاده از وسایل کاهنده مصرف آب توجه کافی صورت نگرفته است. از سویی دیگر استفاده بیش از حد از منابع آب زیرزمینی منجر به افزایش فرونشستها شده است.
عضو شورای شهر تهران گفت: وضعیت آب در تهران به هیچ عنوان مطلوب نیست و مجموعههای دولتی باید بیشتر از مردم صرفه جویی در مصرف آب را رعایت کنند و مردم نیز باید صرفه جویی کنند تا از بحران ناشی از کمبود بارندگی خارج شویم.
به گزارش ایسنا، مهدی پیرهادی در دویست و چهارمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران در قالب تذکری، گفت: از سال ۱۳۹۰ آبفا از ۲۸ درصد از آبهای زیرزمینی استفاده میکرد. اما در سال ۱۴۰۱ و امسال این میزان به بیش از ۵۰ درصد افزایش یافته است. وضعیت آب در تهران به هیچ عنوان مطلوب نیست.
وی با بیان اینکه مجموعههای دولتی باید بیشتر از مردم صرفه جویی در مصرف آب را رعایت کنند، افزود: مردم نیز باید صرفه جویی کنند تا از بحران ناشی از کمبود بارندگی خارج شویم.
پیرهادی با اعلام اینکه باید به سمت کاشت گونههای کم آب بر برویم، تأکید کرد: متأسفانه در استفاده از وسایل کاهنده مصرف آب توجه کافی صورت نگرفته است. از سویی دیگر استفاده بیش از حد از منابع آب زیرزمینی منجر به افزایش فرونشستها شده است.
این عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه به ما میگویند چرا به این اندازه در مورد آلودگی هوا صحبت میکنم و باید سکوت کنم، گفت: بیش از ۲۷ هزار نفر در کشور و ۶۳۹۸ نفر در تهران در طول یک سال به دلیل آلودگی هوا جان خود را از دست داده اند. اگر به همین منوال پیش برویم تعداد جان باختگان به دلیل آلودگی هوا از شهدای هشت سال دفاع مقدس پیشی خواهد گرفت.
وی ادامه داد: اجرای استانداردهای سوخت را نمیتوان به سال ۱۴۰۷ موکول کرد؛ اما وزارت نفت نامهای تنظیم و اعلام کرده که این استانداردسازی تا سال ۱۴۰۷ به تأخیر بیفتد. تا چه زمانی باید استانداردسازی با تأخیر مواجه شود؟