bato-adv
bato-adv

صادرات قطعات ریلی به قلب اروپا

صادرات قطعات ریلی به قلب اروپا

مدیرعامل شرکت تولیدکننده تجهیزات ریلی، گفت: از سال قبل مذاکراتی را با عراق، ترکیه، کوبا، لهستان و افغانستان مذاکرات را برای صادرات قطعات ریلی انجام داده‌ایم.

تاریخ انتشار: ۱۷:۴۶ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳

مرتضی ملانژاد از صادرات قطعات ریلی به اروپا خبر داد و گفت:با وجود ظرفیت داخلی، اما عده‌ای برای خرید لکوموتیو دست دوم به چین و برزیل سفر کرده اند.

به گزارش تسنیم، وی در نشست خبری در پاسخ به این پرسش مبنی بر ظرفیت تولید لکوموتیو در کشور، اظهار کرد: بین سال‌های ۸۴ تا ۸۶ واگن پارس ماهانه ۴ دستگاه لکوموتیو تولید می‌کرد، شرکت مپنا نیز همین ظرفیت را داشت. این در حالی بود که سفارش گذاری برای تولید لکوموتیو، پیوسته نبوده است.

ملانژاد با بیان اینکه اگر طی ۱۵ سال اخیر تولید تداوم داشت امروز نیازی به واردات لکوموتیو نداشتیم، یادآور شد: عده‌ای برای خرید لکوموتیو دست دوم به چین و برزیل سفر کرده اند.

وی با اشاره به صادرات قطعات ریلی، اضافه کرد: از سال قبل مذاکراتی را با عراق، ترکیه، کوبا، لهستان و افغانستان مذاکرات را برای صادرات قطعات ریلی انجام داده ایم. در زمان حاضر نیز با افغانستان تفاهمنامه‌ای را امضا و ارائه خدمات را آغاز کرده ایم.

ملانژاد بیان کرد: امروز با عراق همکاری را شروع کرده ایم. به عراقی تا خدمات تعمیراتی ارائه می‌دهیم.

سبحان نظری رییس انجمن شرکت‌های ریلی نیز در نشست با بیان اینکه بخش حمل‌ونقل ریلی کشور به لحاظ کمی و کیفی افت داشته است، اظهار کرد: این در حالی است که در مقابل افت بخش ریلی، بخش جاده‌ای رشد سریعی داشته است. به‌عنوان مثال سال گذشته ۹ درصد رشد داشته و بار ریلی ۴ درصد افت.

وی افزود: از اینکه گفته می‌شود شبکه ریلی دیگر نیازی به واگن باری ندارد، تعجب کردم. این حرف از برنامه‌های توسعه‌ای کشور در تضاد است.

وی تصریح کرد: مگر نباید برنامه‌های راه آهن جمهوری اسلامی ایران از صدر تا ذیل با برنامه‌های توسعه‌ای هماهنگ باشد.

رییس انجمن شرکت‌های ریلی با اشاره به اینکه براساس برنامه‌های توسعه‌ای قبل و برنامه هفتم توسعه سهم بار و مسافر ریلی به ترتیب به ۳۰ و ۲۰ درصد افزایش یابد، گفت: در زمان حاضر سهم خطوط ریلی از حمل بار ۷ درصد است. در بخش مسافری نیز ۱.۵ تا ۲ درصد سفر‌های مردم با قطار انجام می‌شود.

نظری بیان کرد: با وجود برنامه‌های توسعه‌ای اعلام می‌شود نیازی به واگن باری نداریم و اگر نیازی نیست، بخش خصوصی سرمایه‌های خود را از این بخش خارج کنند.

bato-adv
bato-adv
پرطرفدارترین عناوین