خورشت بادمجان یکی از خورشتهای پر طرفدار در میان خانواده هاست حالا تصور کنید به این خورشت دانههای خوش رنگ و لعاب انار اضافه شود و این خورشت خوش طعم و رنگ در کنار برنج ایرانی معطر رنگ و بویی بهشتی به سفرهها میدهد.
این روزها با وجود وفور انار در بازار می توان غذاهای متنوعی را با این میوه بهشتی تهیه کرد. غذاهایی خوش رنگ و لعاب که عطر و طعمشان هوش از سر می برد.
به گزارش همشهری آنلاین، خورشت بادمجان یکی از خورشت های پر طرفدار در میان خانواده هاست حالا تصور کنید به این خورشت دانه های خوش رنگ و لعاب انار اضافه شود و این خورشت خوش طعم و رنگ در کنار برنج ایرانی معطر رنگ و بویی بهشتی به سفره ها می دهد.
آمادهسازی: یک و نیم ساعت
پخت: یک ساعت
تعداد: ۴ نفر
بادمجان: ۳ عدد
سینه مرغ:یک عدد
پیاز: یک عدد
رب انار: ۳ قاشق غذا خوری
سس انار(ترکیب آب انار و کمی شکر) :۳ قاشق غذا خوری
دانه انار: ۲ قاشق غذا خوری
زعفران: به میزان لازم
نمک، فلفل سیاه: به میزان لازم
۱: بادمجانهای پوست گرفته را داخل مخلوط آب و نمک قرار دهید تا تلخی اش گرفته شود. سپس سرخ کنید.
۲: پیاز را نگینی خرد کرده و تفت دهید. سپس مرغ را هم سرخ کنید تا تغییر رنگ دهد و بوی آن گرفته شود. نمک، فلفل سیاه و سس انار را به آن اضافه کنید.
۳: مرغ را همراه یک و نیم لیوان آب جوش بپزید تا کاملا نرم و پخته شود. در ادامه بادمجانها را بیفزایید.
نکته: میتوانید بادمجانها را در انتهای پخت روی خورشت قرار دهید.