ترنج موبایل
کد خبر: ۸۳۱۶۶۰

گزارش آخرین تمرین پرسپولیس پیش از تقابل با سپاهان

گزارش آخرین تمرین پرسپولیس پیش از تقابل با سپاهان

تیم فوتبال پرسپولیس، هشتاد و پنجمین مسابقه رسمی خود با سپاهان را فردا برگزار می‌کند و امروز آخرین تمرین خود برای این پیکار را انجام داد.

تبلیغات
تبلیغات

پرسپولیس فردا (چهار‌شنبه) در اصفهان و در مرحله یک هشتم جام حذفی فوتبال کشور (یادواره آزادسازی خرمشهر) میهمان تیم سپاهان خواهند بود. این هشتاد و پنجمین مصاف رسمی دو تیم خواهد بود که آخرین تمرین برای آن از ساعت یازده و ۳۰ دقیقه امروز در زمین شماره ۳ ورزشگاه آزادی آغاز شد. پیش از شروع تمرین نیز یک جلسه فنی برگزار شد. راندو، مرور برنامه‌های تاکتیکی و فوتبال هدفمند بخش‌هایی از این تمرین ۶۰ دقیقه‌ای بود که در هوایی مطبوع انجام شد.

وحید امیری، اوستون ارونوف، میلاد سرلک و سعید صادقی همچنان زیر نظر کادر پزشکی، فعالیت خود را دنبال کردند. بازیکنان پس از تمرین و کمی استراحت، محل تمرین را به قصد فرودگاه ترک کردند.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات