ترنج موبایل
کد خبر: ۸۵۴۴۳۴

گروهک منافقین منبع خبرسازی‌ها علیه غریب‌آبادی

گروهک منافقین منبع خبرسازی‌ها علیه غریب‌آبادی

مشاور عراقچی درباره شایعات راجع به غریب‌آبادی در شبکه ایکس نوشت: منبع خبرسازی علیه غریب‌آبادی (یکی از مذاکره‌کنندگان ایرانی) کانال منتشر کننده خبر متعلق به گروهک منافقین است.

تبلیغات
تبلیغات

محمدحسین رنجبران، مشاور وزیر امور خارجه به ادعای یک کانال تلگرامی در مورد کاظم غریب‌آبادی، معاون حقوقی عراقچی پاسخ داد.

رنجبران نوشت: «لطفا کارخانه تولید دروغ و اخبار جعلی وابسته به آلبانی‌نشینان و کارفرمای آنها رژیم صهیونیستی با عنوان کانال شبکه یک را به‌خاطر بسپارید: این کانال هیچ ربطی به شبکه یک رسانه ملی ندارد و بر اساس بررسی‌های بعمل آمده برای گروهک منافقین است. خبرسازی جعلی در مورد آقای غریب‌آبادی، اقدامی سخیف از جانب آلبانی‌نشینان و اوج سفاهت و خیانت‌پیشگی منافقین است البته از آنها که زمانی پوست هم وطن خود را زنده زنده از بدنش جدا می‌کردند هیچ چیزی بعید نیست.»

وی افزود: «در چیدمان سالن‌های مذاکرات نه نیازی به میز آنچنانی بوده و نه نشانی از خودکار طلانشان! کاظم غریب آبادی فرزند مردم و سرباز این نظام است که گروهک منافقین ضربات مهلکی از او خورده است.»

توییت مشاور عراقچی درباره شایعات راجع به غریب‌آبادی

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات

نظرات بینندگان

(۲ نظر)
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات