ببینید؛ هواپیما در آستانه سقوط؟ حادثهای عجیب در پرواز تهران - مشهد!

یکی از مسافرین پرواز تهران مشهد با ارسال تصاویری مدعی شده است که پرواز صبح امروز تهران به مشهد، متعلق به هواپیمایی چابهار، با حادثهای جدی روبهرو شده است.طبق روایت این مسافر،«ناگهان یکی از موتورها از کار افتاد. ماسکهای اکسیژن به دلیل افت فشار از سقف پایین افتادند، اما هیچکدام اکسیژن نداشتند. هیچکس در کابین توضیحی نمیداد. خلبان در لحظهای بحرانی با یک موتور مانور داد و توانست هواپیما را از برخورد نجات دهد و آن را بهصورت اضطراری در فرودگاه تهران فرود آورد.
طبق اعلام مدیر روابط عمومی فرودگاه مشهد، پرواز ۷۶۶۰ تهران - مشهد به دلیل افت ناگهانی فشار هوای کابین به مبدا بازگشت.
به گزارش میزان، حسن جعفری، مدیر روابط عمومی فرودگاه مشهد اعلام کرد: پرواز ۷۶۶۰ تهران به مشهد با هواپیمای MD ۸۳ با رجیستر EP-CBI، بهدنبال بروز اختلال در سیستم کنترل فشار هوای کابین و پایین افتادن ماسکهای اکسیژن برای مسافران، ناچار به بازگشت به مبدا شد.
مدیر روابط عمومی فرودگاه مشهد تاکید کرد: با هدف رعایت حداکثری ایمنی مسافران، خلبان تصمیم به بازگشت به فرودگاه مبدأ گرفت و هواپیما در شرایط ایمن در فرودگاه مهرآباد تهران فرود آمد.