ترنج موبایل
کد خبر: ۸۶۵۴۲۳

مقتدر و قدرتمند؛ تراکتور قهرمان جدول تیمی و انفرادی

مقتدر و قدرتمند؛ تراکتور قهرمان جدول تیمی و انفرادی

تراکتور در آخرین بازی فصل هم توانست با دست پر، زمین مسابقه را ترک کند.

تبلیغات
تبلیغات

در حالی که همه بازی‌های لیگ بیست و چهارم به پایان رسیده بود و تراکتور هم از چند هفته پیش، قهرمانی خود را جشن گرفت، از ساعت 20 امشب، ورزشگاه غدیر اهواز میزبان دیدار این تیم با استقلال خوزستان بود. دیداری که با حملات برق آسای شاگردان اسکوچیچ شروع شد و آنها را خیلی زود به گل رساند. بازی به نحوی شروع شد و پیش رفت که در دقیقه 14، حساب کار دو بر صفر شده بود. البته پرشورها در دقایق 24 و 43 دو بار دیگر گل‌زنی کردند منتها هر دو مورد به دلیل آفساید توسط داور مردود اعلام شد.

در نیمه دوم، تیم استقلال خوزستان با چند تغییر به زمین آمد و توانست روند بازی را کمی تغییر دهد. آنها در اولین حمله خود در این نیمه که در دقیقه 47 انجام شد، یکی از گل‌های خورده را جبران کردند اما بازیکنان حریف پا پس نکشیدند و برای دقایقی حملاتی جذاب از هر دو تیم روی دروازه‌ها رقم خورد.

روند سرعتی بازی ادامه پیدا کرد تا اینکه امیرحسین حسین‌زاده در دقیقه 80 با یک شوت تماشایی، بریس کرد و نتیجه را به 3-1 تغییر داد. نتیجه‌ای که تا آخر پا بر جا ماند و باعث شد اسکوچیچ با کسب برد شماره 21، طعم قهرمانی را برای هواداران تیمش شیرین‌تر کند.

تراکتور با 68 امتیاز پایانی خوش در قهرمانی تاریخی خود رقم زد و استقلال خوزستان هم با 31 امتیاز و رده دوازدهم جدول رده‌بندی به کارش در لیگ بیست و چهارم پایان داد.

استقلال خوزستان – تراکتور | ورزشگاه غدیر اهواز

داور: سیدوحید کاظمی، کمک‌ها: امیرمحمد داودزاده، امید افخمی، محمدرضا تارخ

ناظر: علیرضا رجبلو

داور VAR: مهناز ذکایی، کمک: آتنا لشنی

ترکیب استقلال خوزستان: حسن پورحمیدی، دیمیتریوس، محمد حسینی، سجاد دانایی (82 - فیاض میردورقی)، آرام عباسی، ساویو روبرتو، اسماعیل بابایی، مهدی خوشبخت(46 - سبحان پسندیده)، امیرمحمد محکم کار، بهروز بارانی(46 - امیر سواعد) و عادل آرغند(46 - کاینا نونس).

سرمربی: امید خلیفه اصل

ترکیب تراکتور: حسین پورحمیدی، محمد نادری(86 - سعید کریم آذر) ، عارف آقاسی، شجاع خلیل زاده، دانیال اسماعیلی فر(62 - مهدی شیری)، ایگور پوستونسکی، امیرحسین حسین زاده، ریکاردو آلوز(86 - پوریا پورعلی)، مهدی هاشم نژاد(52 - تومیسلاو اشترکالی)، دوماگوی دروژدک و مهدی ترابی(72 - سجاد آشوری).

سرمربی: دراگان اسکوچیچ

اخطارها

دانیال اسماعیلی فر (9)

ایگور پوستونسکی (44)

مهدی شیری (85)

شجاع خلیل زاده (1+90)

شرح گل

تراکتور 1 - استقلال خوزستان 0: در دقیقه چهارم مسابقه، اولن حرکت جدی از سوی شاگردان اسکوچیچ به گل ختم شد. امیرحسین حسین‌زاده بعد از آنکه از پشت مدافعان حریف فرار کرد و دروازه‌بان استقلال خوزستان را هم جا گذاشت، توپ را وارد دروازه کرد و در حالی که داور در ابتدا با تشخیص آفساید، این گل را نپذیرفت، بعد از بازبینی صحنه توسط کمک داور ویدئویی، گل را تایید کرد.

تراکتور 2 - استقلال خوزستان 0: در حالی که از گل اول تراکتور هنوز چند دقیقه گذشته بود، ریکاردو آلوز در دقیقه 14 با دریافت توپ درون محوطه جریمه استقلال خوزستان، چند گام برداشت و در حالی که بین دو مدافع حریف قرار داشت، با یک ضربه پای چپ توپ را به گوشه دروازه فرستاد تا حساب کار دو بر صفر شود.

تراکتور 2 - استقلال خوزستان 1: اولین حمله استقلال خوزستان در نیمه دوم به اولین گل این تیم ختم شد. در این حمله سرعتی، توپ به امیرمحمد محکم‌کار رسید و او بعد از سر توپ زدن، از فاصله چسبیده به محوطه جریمه تراکتور، شوت محکمی زد که پورحمیدی بدون اینکه واکنش خاصی نشان دهد، نظاره‌گر تبدیل شدن توپ به گل اول استقلال خوزستان بود.

تراکتور 3 - استقلال خوزستان 1: در دقیقه 79 مسابقه روی پاس خوب دروژدک، این امیرحسین حسین‌زاده بود که صاحب توپ شد و این بار بدون ورود به محوطه جریمه حریف، اقدام به زدن شوت کرد و توپ او با سرعت بالا وارد دروازه استقلال خوزستان شد.

لحظات حساس

دقیقه 24- امیرحسین حسین‌زاده با یک ضربه شیرجه‌ای، پاس ارسالی مهدی ترابی را به گل تبدیل کرد اما با نظر داور، آفساید اعلام شد.

دقیقه 30- شوت سایو روبرتو به راحتی در اختیار دروازه‌بان تراکتور قرار گرفت.

دقیقه 39- شوت مهدی خوشبخت از بالای دروازه تراکتور راهی اوت شد.

دقیقه 43- امیرحسین حسین‌زاده توانست باز هم از پشت مدافعان استقلال خوزستان فرار کند. او توپ را به گل تبدیل کرد اما با نظر داور باز هم آفساید گرفته شد. وحید کاظمی بعد از تایید تصمیمش از سوی کمک داور ویدئویی، دستور به ادامه بازی داد.

دقیقه 3+45- پورحمیدی دروازه‌بان استقلال خوزستان ابتدا شوت مهدی ترابی را دفع کرد و در ادامه ریکاردو آلوز میرفت روی ریباند گل‌زنی کند اما این بار مدافعان حریف او را ناکام گذاشتند و توپ را برگشت دادند.

دقیقه 57- سانتر خطرناک اشتراکالی بدون اینکه با دخالت بازیکنی مواجه شود، عرض دروازه استقلال خوزستان را طی کرد.

دقیقه 57- امیرمحمد محکم‌کار، یکبار دیگر از پشت محوطه جریمه تراکتور اقدام به زدن شوت کرد اما این بار ضربه او راهی به دروازه نداشت.

دقیقه 74- پورحمیدی در دو صحنه توپ‌های ریکاردو آلوز و دروژدک را مهار کرد و اجازه نداد گل سوم تراکتور به ثمر برسد.

دقیقه 86- توپ به یک‌باره مقابل پای ساویو روبرتو قرار گرفت اما شلیک برق آسای این بازیکن با اختلافی اندک از کنار دروازه تراکتور به بیرون رفت.

دقیقه 89- موقعیت خطرناک تراکتوری‌ها به خوبی توسط پورحمیدی دفع شد.

 

تبلیغات
منبع : ورزش3
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات