ترنج موبایل
کد خبر: ۸۷۱۳۹۲

حواشی مراسم ختم پدر علی انصاری

حواشی مراسم ختم پدر علی انصاری

بر اساس داده‌های موجود، این بانک ۱۸۰ هزار میلیارد تومان بدهی معوقه دارد. نمایندگان مجلس پیگیر این موضوع هستند و انحلال یا اصلاح این بانک دو مسیری است که معرفی می‌شود. هرچند انحلال پررنگ‌تر است. حالا با حضور چهره‌های مختلف در مراسم ختم انصاری پدر، این ماجرا جنجال برانگیز‌تر شده است.

تبلیغات
تبلیغات

فرارو - مراسم ختم علی‌اکبر انصاری، رئیس هلدینگ تات و پدر علی انصاری، چهره بحث‌برانگیز اقتصادی روز گذشته در تهران برگزار شد. علی انصاری به خاطر حواشی پیرامون بانک آینده و مجموعه ایران مال که این روزها زیاد درباره آن صحبت می‌شود، در مرکز توجه قرار دارد.

به گزارش فرارو، کافی است که اهل توئیتر باشید که هشتگ انحلال بانک آینده به چشمتان خورده باشد. یا اخبار، نطق‌ها و سخنرانی‌های مختلف رسمی و غیررسمی را گوش کنید که می‌گوید این بانک روزی ۳۶۰ میلیارد تومان زیان می‌دهد و بخشی از تورم کشور به دوش آن است. بر اساس داده‌های موجود، این بانک ۱۸۰ هزار میلیارد تومان بدهی معوقه دارد. نمایندگان مجلس پیگیر این موضوع هستند و انحلال یا اصلاح این بانک دو مسیری است که معرفی می‌شود. هرچند انحلال پررنگ‌تر است. حالا با حضور چهره‌های مختلف در مراسم ختم انصاری پدر، این ماجرا جنجال برانگیز‌تر شده است.

حضور برای عرض تسلیت

مرور تصاویر منتشر شده از این مراسم نشان می‌دهد که تنها عکاس خبرگزاری فارس در ختم پدر علی انصاری حاضر بوده است. داده‌هایی که در اختیار داریم نیز مربوط به همین گزارش تصویری با ۱۹ قطعه عکس است. حاضران را می‌توان به چند گروه تقسیم کرد.

سیاسی / امنیتی: وحید حقانیان (معاون سابق دفتر مقام معظم رهبری)، سیدمحمود علوی (وزیر سابق اطلاعات)، سیدکاظم موسوی (نماینده دوره هشتم و یازدهم مجلس)، سیدعلی خمینی (نوه امام خمینی)

ورزشی: علی پروین (پیشکسوت پرسپولیس)، علی کفاشیان (رئیس اسبق فدراسیون فوتبال)، علیرضا دبیر (رئیس فدراسیون کشتی)، خسرو حیدری (بازیکن پیشین فوتبال و سرمربی امید استقلال)

اقتصادی: بابک زنجانی (فعال اقتصادی تازه آزادشده از زندان)، محمود لولاچیان (از بازاریان قدیمی)

مذهبی: حجت‌الاسلام ادیب یزدی (سخنران مذهبی)، فرزند محمد طاهری مداح سرشناس در تهران

دو نکته درباره واکنش‌های منفی به حضور این چهره‌ها وجود دارد که قابل بررسی است. با توجه به این که علی‌اکبر انصاری از بازاریان قدیمی بوده، حضور فردی مانند محمود لولاچیان مبنی بر ارتباط با فرد فوت شده، محل پذیرش است. همانطور که ادیب یزدی نیز که سخنران این مراسم ختم بود، از دوستی چهل ساله خود علی‌اکبر انصاری صحبت کرد. با توجه به رسوم ایرانی مبنی بر احترام به متوفی، آن‌هایی که سن و رشته فعالیت‌شان به انصاری پدر ارتباطی پیدا نمی‌کند، برای عرض تسلیت به علی انصاری در این مراسم حاضر شدند.

با توجه به ترکیب چهره‌های حاضر در مراسم ختم پدر علی انصاری، واکنش‌های مختلفی نسبت به این حضور داده شد. بعضی واکنش‌ها ناشی از ناباوری بود. عده‌ای از کاربران به صورت شوخی و جدی با اشاره به برخی حاضران نوشتند دلیل جلوگیری از انحلال بانک آینده مشخص شد.

مرور دو اظهارنظر رسمی

فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت روز ۷ خرداد درباره بانک آینده گفت: « درباره آخرین تصمیم شورای سران قوا درباره انحلال بانک آینده گفت: بانک مرکزی به عنوان متولی فرایند کار را آماده می‌کند و پیشنهاد اصلاح یا انحلال بانک آینده را به شورای سران خواهد داد؛ آن‌جا تصمیم‌گیری نهایی می‌شود. هر دو پیشنهاد داده شده، اما تصمیم‌گیری هنوز انجام نشده است.»

اصغر جهانگیر، سخنگوی قوه قضائیه نیز در نشست خبری روز ۶ خرداد در پاسخ به این سوال که طبق اطلاعات بانک مرکزی، بانک آینده ۱۸۰ میلیارد تومان تسهیلات معوق دارد که بازپرداخت آنها در هاله‌ای از ابهام است، تصمیم قوه قضاییه برای اقدام در این حوزه چیست؟ گفت: «وزارت اقتصاد در چند سال گذشته متوجه شد که این بانک دارای اضافه برداشت و زیان انباشته است و لازم است ورود کند و ورود کرده است و تصمیم گرفته شد که اداره این بانک از دست سهامداران خارج و به هیئت مدیره منتخب خودش و مدیرعاملی که خودشان انتخاب می‌کنند، واگذار کند؛ لذا از چند سال گذشته وزارت اقتصاد مدیریت این بانک را در اختیار قرار داده و از آن تاریخ، سهامداران نقشی در اداره این بانک ندارند.»

او تاکید کرد: «پرونده در شورای عالی نظارت بانک مرکزی تشکیل شده که هنوز نتایج این شورا به قوه قضاییه ارسال نشده است و به محض ارسال نتایج تصمیمات شورای عالی نظارت بر بانک‌ها به قوه قضاییه ارسال شود، دستگاه قضایی به وظایف قانونی خود عمل می‌کند.»

جهانگیر گفت: «در خصوص مشکلاتی که این بانک ایجاد کرده؛ این بانک دارای اضافه برداشت غیرقانونی بوده و زیان انباشته بسیار بالایی نسبت به بانک‌های دیگر داشته و از مقررات بانکی تخلف کرده است و به همین علت وزارت اقتصاد ورود کرده است. امیدواریم با نظارت‌های دقیق پیشینی که وزارت اقتصاد و بانک مرکزی بر روی بانک‌های خصوصی دارد اجازه داده نشود که اضافه برداشت‌ها و انباشت بدهی‌ها مشکلاتی را برای مردم ایجاد کند. دستگاه‌های مختلف قوه قضاییه از جمله سازمان بازرسی و دادستانی کل کشور ورود به موقع به موضوع داشتند و تذکرات لازم را به نهادهای مربوطه اعلام کرده‌اند و منتظر هستیم گزارش‌های شورای عالی نظارت واصل شود تصمیم نهایی گرفته شود.»

 

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات