ترنج موبایل
کد خبر: ۸۷۶۳۳۳

فرمانده نیروی زمینی ارتش: ساعات آینده حملات شدت بیشتری می‌یابد

فرمانده نیروی زمینی ارتش: ساعات آینده حملات شدت بیشتری می‌یابد

امیر سرتیپ کیومرث حیدری گفت: «دشمن بداند موج جدیدی از حملات سهمگین نیرو‌های مسلح به ویژه نیروی زمینی ارتش با تسلیحات جدید و پیشرفته آغاز شده و ساعات آینده شدت بیشتری خواهد یافت.»

تبلیغات
تبلیغات

امیر سرتیپ کیومرث حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش، با اشاره به تداوم پرتاب و شلیک پهپادهای انهدامی آرش در شبانه روز گذشته به سوی سرزمین‌های اشغالی و شهرهای تل‌آویو و حیفا گفت: صدها فروند انواع پهپادهای برد بلند با قابلیت ویژگی‌های نقطه‌زنی و قدرت تخریب سنگین موفق شدند تسلیحات و مواضع راهبردی رژیم صهیونی را در سرزمین اشغالی از جمله تل‌آویو و حیفا مورد هدف خود قرار داده و منهدم کنند. 

به گزارش فارس، فرمانده نیروی زمینی ارتش تأکید کرد: دشمن بداند موج جدیدی از حملات سهمگین نیروهای مسلح به ویژه نیروی زمینی ارتش با تسلیحات جدید و پیشرفته آغاز شده و ساعات آینده شدت بیشتری خواهد یافت.

 

 

 

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات