ترنج موبایل
کد خبر: ۸۷۷۴۸۶

این افراد در گیلان دورکار شدند

این افراد در گیلان دورکار شدند

استاندار گیلان از دورکاری بانوان باردار و مادران شاغل دارای فرزند زیر هفت سال در دستگاه‌های اجرایی استان برای فردا یکشنبه خبر داد.

تبلیغات
تبلیغات

هادی حق‌شناس شامگاه شنبه در گفتگو با رسانه‌ها با اشاره به حفظ آرامش روانی و روحی مادران در این شرایط کنونی از تداوم اجرای طرح دورکاری ویژه خانم‌های باردار و بانوان دارای فرزند زیر هفت سال برای روز یک شنبه اول تیرماه ۱۴۰۴ در تمامی دستگاه‌های اجرایی استان خبر داد.

به گزارش مهر، نماینده عالی دولت با بیان اینکه دورکاری شامل بانوان باردار و مادران دارای فرزند زیر ۷ سال شاغل در تمامی بانک‌ها، دستگاه‌های اجرایی دولتی به جز مراکز درمانی و بیمارستان‌ها می‌شود، ادامه داد: این تصمیم در راستای حفظ سلامت جسمی و روانی خانواده‌ها و تقویت کارکردهای تربیتی مادران اتخاذ شده و تمامی ادارات موظف به اجرای آن هستند

حق‌شناس ضمن تقدیر از تلاش‌های ارزشمند بانوان شاغل، اعلام کرد: تصمیم دورکاری مادران شاغل تنها برای روز یکشنبه، اتخاذ شده است و در صورت تصمیم برای تداوم این طرح مجدداً اطلاع رسانی انجام خواهد پذیرفت.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات