ترنج موبایل
کد خبر: ۸۷۷۹۴۲

خوانش شعر معنادار توسط مهاجرانی

فاطمه مهاجرانی از تداوم فعالیت کنسرت و نمایش‌های خیابانی در کشور خبر داد و گفت: «هنر ما همیشه اختیار مردم ما بوده و شاهد هنر مردمی هستیم که از زمان عارف قزوینی می‌توان در شعر او چنین موضوعی را یافت که از خون جوانان وطن لاله دمیده، از آن زمان آغاز شده و همچنان ادامه دارد.»

تبلیغات
تبلیغات

فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، در گفت‌وگویی تلویزیونی درباره اقدامات دولت برای مدیریت عمومی کشور توضیحاتی ارائه کرد.

مهاجرانی به برگزاری کنسرت و نمایش‌های خیابانی در ادامه جریان همدلی در سراسر کشور اشاره کرد و ادامه داد: در ادامه مسیری که هنر ما همیشه اختیار مردم ما بوده و شاهد هنر مردمی هستیم که از زمان عارف قزوینی می‌توان در شعر او چنین موضوعی را یافت که از خون جوانان وطن لاله دمیده از آن زمان آغاز شده و همچنان ادامه دارد و محسن چاوشی، همایون شجریان، محمد معتمدی، سالار عقیلی هنرمندان بسیار دیگری در مقابل این حملات واکنش نشان دادند. 

وی گفت: سازمان‌های مردم نهاد ایرانی فعالیت‌های خوبی دارند که نشان می‌دهد صدای مظلومیت ایرانیان می‌رسد، ۹۰ درصد کودکان بهزیستی و سالمندان توسط مردم پذیرفته شده‌اند و باید گفت‌ای ایران‌ای سرای امید، بر بامت سپیده دمید اگرچه دل‌ها پر خون است شکوه شادی افزون است. پاینده باد ایران!

 

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات