ترنج موبایل
کد خبر: ۸۸۰۸۸۴

تصاویر؛ برداشت مقدس میوه ساگوارو توسط بومیان توهونو اودهام

تصاویر؛ برداشت مقدس میوه ساگوارو توسط بومیان توهونو اودهام

در مرزهای داغ و خشک آریزونا، اعضای قوم توهونو اودهام همچون هزاران سال گذشته، آیین مقدس برداشت میوه کاکتوس ساگوارو را برگزار می‌کنند؛ آیینی که نه تنها جنبه‌ای تغذیه‌ای دارد، بلکه پیوندی عمیق با هویت، ایمان و تاریخ این قوم بومی است

تبلیغات
تبلیغات

فرارو- کاکتوس ساگوارو، گیاه نمادین سرزمین‌های مرزی آریزونا، در ماه ژوئن و اوایل ژوئیه میوه‌های کوچک و خارپوش خود را می‌پروراند.

به گزارش فرارو، برای اعضای جامعه توهونو اودهام، که نیاکان‌شان هزاران سال در این صحرای گرم زندگی کرده‌اند، زمان برداشت میوه‌ ساگوارو ـ که به زبان آن‌ها "باهیداج" نام دارد ـ مقدس و معنوی است.

ساگواروهای بلندبالا ـ که تا ۲۰۰ سال عمر می‌کنند و معمولاً تا ۷.۶ متر قد می‌کشند بخشی از داستان آفرینش جامعه توهونو هستند و چون اعضای خانواده تلقی می‌شوند.

ماریا فرانسیسکو، پس از برداشت میوه در نزدیکی کمپ خانواده‌اش در دامنه‌های غرب توسان گفت: ما یاد گرفته‌ایم که این‌ها خانواده ما هستند، واقعاً هم خانواده ما هستند. پس ما احترام بسیار زیادی برایشان قائلیم. برایشان دعا می‌کنیم و از آن‌ها تشکر می‌کنیم.

میوه ساگوارو پس از جوشانده شدن و صاف شدن، به شیره‌ای طبیعی و شیرین تبدیل می‌شود. بخشی از آن تخمیر شده و به شرابی تبدیل می‌شود که در مراسم سالانه برای دعا به آفریننده به کار می‌رود؛ دعایی برای فرستادن باران‌های موسمی که حیات در کویر را ممکن می‌سازد و آغاز سال نو اتوهونوها را نیز نشان می‌دهد.

برای بسیاری از خانواده‌ها، فصل برداشت همچنین فرصتی است برای انتقال سنت‌ها و دانشی که قرن‌ها نسل به نسل منتقل شده و اکنون با استقبال دوباره جوانان برای بازگشت به ریشه‌های نیاکانی، جان تازه‌ای گرفته است.

تانیشا تاکر لوزه، دخترعموی فرانسیسکو می‌گوید: مهم است که نسل‌های آینده اینجا باشند، این لحظات را ببینند.

 

تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات