ترنج موبایل
کد خبر: ۸۸۲۲۷۳

حفر تونل در امامزاده عبدالله شهرری، ماجرا چیست؟!

حفر تونل در امامزاده عبدالله شهرری، ماجرا چیست؟!

یک تونل حفاری‌شده در یکی از مقبره‌های خانوادگی امامزاده عبدالله شهرری کشف شده که با ورود دادستانی، محل مورد نظر پلمب شد.

تبلیغات
تبلیغات

یک تونل حفاری‌شده در یکی از مقبره‌های خانوادگی امامزاده عبدالله شهرری، در روزهای پایانی خرداد ماه کشف شد. این تونل به تازگی حفاری شده و خاکبرداری‌های آن را در کیسه‌هایی ریخته و درون مقبره تلنبار کرده و به بیرون منتقل نکرده‌اند.

پلمب محل حفاری با دستور دادستانی

مهدی رحیمی، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان ری در رابطه با حفاری غیرمجاز در امامزاده عبدالله    در ری اظهار کرد: دادستانی به محض اطلاع از موضوع، محل حفاری را پلمب کرده و قفل‌گذاری با نظارت پلیس امنیت انجام داده و پرونده قضایی با جدیت در حال بررسی است.وی گفت: حفاری صورت‌گرفته در داخل یکی از مقبره‌های امامزاده بوده و شخصی به‌صورت شبانه و مخفیانه اقدام به ورود و تخریب قفل و حفاری کرده بود که این فرد شناسایی شده و دستور دستگیری وی نیز صادر شده است. دادستان عمومی و انقلاب شهرستان ری افزود: بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد که این اقدام توسط یک نفر انجام شده و با توجه به اینکه خاک‌های حفاری را به بیرون منتقل نکرده است، سعی در پنهان‌سازی اقدامات خود داشته است.

حفر تونل

احتمال جست‌وجوی گنج

رحیمی ادامه داد: هنوز انگیزه دقیق این فرد مشخص نیست، اما با توجه به شواهد موجود، احتمال جست‌وجوی گنج و اموال تاریخی بسیار بالاست. با این حال تاکنون هیچ آثار یا اشیایی از محل کشف نشده است و تنها حفاری غیرمجاز گزارش شده است.دادستان ری تصریح کرد: متخلفان دیگری که به دلیل سهل‌انگاری یا قصور در نگهداری مقبره‌ها زمینه‌ساز این اقدام شده‌اند نیز تحت بررسی قرار گرفته‌اند و قطعاً با آنان نیز طبق قانون برخورد خواهد شد.

پیشینه حفاری در امامزاده عبدالله

امامزاده عبدالله شهرری در سال 1396 نیز به دلیل نوسازی قبور خبرساز شده بود. همچنین در مرداد ماه 1403، حفاری در جوار ضریح امامزاده عبداالله انجام شده بود که توسط دستگاه قضایی دستور توقف عملیات صادر شد.امامزاده عبدالله شهرری در اردیبهشت 1378 در فهرست آثار ملی کشور ثبت شده و بنای اصلی ساختمان بقعه مربوط به قرن یازدهم و از آثار دوره صفوی است. قبرستان تاریخی امامزاده عبدالله شهرری بعد از بهشت ‌زهرا بزرگ‌ترین گورستان تهران محسوب می‌شود و تعداد زیادی از مشاهیر مذهبی، علمی، ادبی و سیاسی در آن‌جا مدفون هستند. شهدای 16 آذر و فوتی‌های تیفوس در زمان جنگ جهانی دوم نیز در این آستان دفن شده‌اند.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات