ببینید؛ مسابقه جهانی آرایشگری

در سالن مشتزنی توکیو، صدها تماشاگر پرهیاهو، اغلب خالکوبیشده، شاهد رقابتی متفاوت بودند: نه مشتزنان، بلکه آرایشگرانی از ژاپن و خارج، در مسابقه جهانی با یکدیگر رقابت میکردند تا مهارتهای خود در سلمانی مردانه را به نمایش بگذارند.
فرارو- در رقابت کلاسیک جهانی آرایشگران که روز دوشنبه در سالن بوکس توکیو برگزار شد، به جای ورزشکاران، آرایشگران روی صحنه بودند. دهها آرایشگر ژاپنی و خارجی در این رویداد حضور داشتند و مهارتهای خود را در میان پرچمهای ملی و موسیقی هیپهاپ نمایش میدادند.
به گزارش فرارو، این رویداد بخشی از تلاشی است از سوی صنعت در حال افول سلمانی ژاپن برای جذب دوباره مشتریان مرد جوانی که طی سالهای اخیر به سالنهای مد روز با خدمات باکیفیت گرایش پیدا کردهاند.
شو یوکوتا، برگزارکننده مسابقه، به خبرگزاری فرانسه گفت: در بسیاری از کشورها، سلمانی رفتن برای مردان یک فرهنگ جاافتاده است، اما در ژاپن، جوانها بیشتر به سالنها علاقه دارند. ما میخواهیم سلمانی مردانه را بهعنوان یک فرهنگ برای مردان ارتقا دهیم.
فرهنگ عامه در ژاپن، با تاثیرپذیری از گروههای پسرانه و بازیگران جوان، مردان را به سمت مدلهای مو بلند سوق داده است؛ در حالی که مدلهای کوتاه، صاف یا تراشیده معمولاً به آرایشگران نسبت داده میشود.
روندی در اوایل قرن که آرایشگران معروف را به آیکونهای مد تبدیل کرد، محبوبیت سالنها را نسبت به سلمانیهای سنتی افزایش داد.
اکنون حدود ۱۱۰ هزار سلمانی در ژاپن فعال هستند، در حالی که تعداد سالنهای زیبایی دو برابر آن است. اکثر سلمانیها توسط افراد سالخورده اداره میشوند، اما نسل جدیدی از آرایشگران با مهارت در شبکههای اجتماعی در حال ظهورند.
یکی از آنها شوما سوگیمورا، ۲۹ ساله، است که تا مرحله نهایی رقابتها پیش رفت. او که گردن و سرش پر از خالکوبی است، گفت: مدلهای موی ما اغلب مردانهاند.
در رقابت روز دوشنبه، شرکتکنندگان فرصت داشتند در یک دقیقه با سخنرانی کوتاه، حضار را تحت تأثیر قرار دهند.
یوکوتا گفت: آرایشگران ژاپنی از نظر فنی بسیار ماهر هستند، اما اغلب فاقد نمایش و جذابیت هستند.
یکی از داوران مسابقه از لسآنجلس، گفت: مو فقط مو نیست؛ یک زبان جهانی برای بیان خود و ایجاد ارتباط با دیگران است.
تاکوماسا سوزوکی ۳۲ ساله، شرکتکنندهای دیگر گفت تلاش دارد فرهنگ سلمانی آمریکایی را الگوبرداری کند تا کسبوکار سلمانی را در ژاپن احیا کند.
وی افزود: در ژاپن، مردم صرفاً به دنبال مدلهای مد روز هستند، اما در آمریکا، افراد میخواهند مدل مویشان بازتابی از فرهنگ و هویتشان باشد. اگر سلمانیها در ژاپن به جایی تبدیل شوند که به مردم کمک کنند خود واقعیشان را نشان دهند، آنگاه این حرفه هرگز از بین نخواهد رفت.