ترنج موبایل
کد خبر: ۸۸۵۲۳۳

چرا نمک‌ دریا نخوریم؟

چرا نمک‌ دریا نخوریم؟

مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو نسبت به مصرف نمک‌های سنتی و تصفیه‌نشده هشدار داد و آن‌ها را تهدیدی جدی برای سلامت دانست.

تبلیغات
تبلیغات

عبدالعظیم بهفر با بیان اینکه نمک‌هایی که تحت عنوان نمک دریاچه یا نمک دریا در عطاری‌ها عرضه می‌شوند، معمولاً تصفیه‌نشده‌اند و در بسیاری موارد حاوی فلزات سنگینی همچون سرب، آرسنیک و کادمیوم هستند که مصرف آن‌ها می‌تواند منجر به بروز سرطان یا مسمومیت شود، اظهار ‌کرد: بررسی‌های سازمان غذا و دارو نشان داده که تمامی نمک‌های رنگی، سنتی  و فاقد فرآیندهای بهداشتی تصفیه، ناسالم و برای مصرف انسانی نامناسب‌اند، حتی اگر بسته‌بندی حرفه‌ای داشته باشند.

به گزارش تسنیم،  وی تأکید کرد: بسیاری از این نمک‌ها با ادعاهای اغراق‌آمیز درخصوص طبیعی بودن، ارگانیک بودن یا داشتن خواص درمانی تبلیغ می‌شوند، اما هیچ‌کدام از این ادعاها مبنای علمی و بهداشتی ندارد و باید با احتیاط بالا با چنین محصولات برخورد کرد.

مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو توصیه کرد: حتی اگر روی بسته‌بندی این نوع محصولات کد اصالت درج شده باشد، امکان تقلب وجود دارد. بهترین راه برای اطمینان از اصالت، استعلام کد از طریق سامانه یا اپلیکیشن تی‌تک به نشانی www.ttac.ir است. در صورت عدم ثبت یا نمایش پیام نامعتبر، باید از مصرف خودداری شود.

مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تأکید کرد: تنها نمک مجاز برای مصرف، نمک یددار تصفیه‌شده دارای مجوز بهداشتی معتبر است و خرید نمک‌های سنتی از منابع غیررسمی توصیه نمی‌شود.

 

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات