ترنج موبایل
کد خبر: ۸۸۵۳۷۹

شرط عراقچی برای دور جدید مذاکرات

شرط عراقچی برای دور جدید مذاکرات

وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران از گفت‌وگوی دیشب خود با وزرای خارجه سه کشور اروپایی انگلیس، آلمان فرانسه و مسئول سیاست خارجی اروپا گزارشی را در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد.

تبلیغات
تبلیغات

سید عباس عراقچی در این زمینه نوشت: «دیشب یک کنفرانس ویدیویی مشترک با وزرای خارجه سه کشور اروپایی (E۳) و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا داشتم و در آن نکات زیر را به‌روشنی بیان کردم: این ایالات متحده بود که از توافقی که طی دو سال و با هماهنگی اتحادیه اروپا در سال ۲۰۱۵ حاصل شده بود، خارج شد — نه ایران؛ و این آمریکا بود که در ژوئن امسال میز مذاکره را ترک کرد و به‌جای آن گزینه نظامی را برگزید — نه ایران.

به گزارش ایسنا، هر دور جدیدی از مذاکرات فقط زمانی ممکن خواهد بود که طرف مقابل برای یک توافق هسته‌ای عادلانه، متوازن و مبتنی بر منافع متقابل آمادگی داشته باشد.

اگر اتحادیه اروپا و سه کشور اروپایی می‌خواهند نقشی ایفا کنند، باید مسئولانه رفتار کنند و از سیاست‌ فرسوده تهدید و فشار، از جمله تهدید به اجرای سازوکار «اسنپ بک» که فاقد هرگونه مبنای اخلاقی و حقوقی برای آن هستند، دست بردارند.»

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات