نماینده ادوار مجلس:
«خاتمی» یا «نبویان»؛ برای دشمن هیچ فرقی ندارد

سخنگوی سابق کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تأکید بر اینکه «از نگاه دشمن چپ و راست فرقی ندارد»، گفت: «برای آنان اصلاح طلب یا اصولگرا فرقی ندارد. اگر خدایی نکرده دشمن بر این مملکت سیطره پیدا کند، برای او خاتمی یا نبویان فرقی ندارد. عملا مشخص شد که شعار دشمن برای آزادی و حقوقی بشر پوچ است؛ همین الان تمام نهادهای حقوقی بین المللی و قوانین بین المللی را زیرپا گذاشتهاند.»
محمودعباس زاده مشکینی، سخنگوی سابق کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در دیدار اخیر خود با مسئولان قضایی کشور، بیان کرد: از نگاه بنده چند عامل باعث تقویت وحدت و انسجام سیاسی و اجتماعی در دوران جنگ دوازده روزه شد. در وهله اول ما در ایران مولفه مهمی به نام احساس تعلق به وطن از سوی تمامی ایرانیان را داریم. به تعبیر دیگر اجماع نظر و اشتراک نظر پیرامون مقوله وطن وجود دارد. زمانی که پای مقوله وطن در میان باشد، همه ایرانیان اعم از شیعه و سنی و سایر اقلیتهای دینی، اصلاح طلب و اصولگرا همگی حاضر هستند پای وطن بایستند.
به گزارش ایسنا، وی در ادامه اظهار کرد: ایستادن پای مقوله وطن در ایران سابقه چند هزارساله دارد. ایرانیان بزرگترین و قدیمیترین ملت دنیا هستند. مردم ایران تاریخ بلندی دارند. دومین مولفه که خیلی به تقویت انسجام ملی کمک کرد این بود که مردم با چشم خود دیدند که دموکراسی و امنیت از بیرون به کشور نمیتواند، تزریق شود. مردم با چشم خود دیدند که عناصر خارجی مانند رژیم صهیونیستی نمیتوانند برای ایران خوشبختی و آزادی و دموکراسی به ارمغان بیاورند.
نقاب دروغ از چهره دشمن نزد مردم ایران افتاد
نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: برای مردم آشکار شد که رژیم صهیونیستی با هدایت آمریکا به دنبال فروپاشی و تجزیه کشور ما هستند. دشمنان به دروغ نقاب بر صورت زدهاند که ما با حاکمیت ایران مشکل داریم. در کشور نظم پیرامون کارکرد و گفتمان حاکمیت شکل میگیرد. تمامیت ارضی کشور با حفظ قدرت و اقتدار حاکمیت ملی تضمین میشود. انگار بگوییم یک ساختمان ۴۰ طبقه میخواهیم که ستون نداشته باشد. ستون به منزله حاکمیت سیاسی است.
وی در ادامه تاکید کرد: از سوی دیگر جنگها یا به تعبیر دیگر هر زلزله و هر تکان فراگیر در هر کشوری یکسری عبرتهایی به دنبال دارد. جنگها تجربهها و آموزههای خوبی به همراه دارند. در کشور ما برخی از سلایق و تصمیمات خیلی با مطالبات اصلی مردم همخوانی نداشت. مردم ایران یک فرهنگی دارند که سابقه چند هزارساله دارد. این خودش را حفظ کرده است. حتی در مقابل تهاجمهای سنگین خودش را حفظ کرده است. این فرهنگ ایرانی موضوعیت دارد. ایرانیها یک خصلت و خوی خاصی دارند. یک ژنوم خاصی دارند. این ژنوم است که این فرهنگ را حفظ کرده است.
وی افزود: برخی از سیاستها در طول دهههای گذشته و حتی قبل انقلاب با این اصالت فرهنگ ایرانی ناهمخوانی داشت. خوشبختانه در کشور ما در این جنگ دوازده روزه دولت و نهادهای قدرت، به محض اینکه متوجه شدند در برخی از جاها این زاویه وجود دارد، با شجاعت به جای مقاومت و برخورد متعصبانه از خود انعطافپذیری نشان دادند. همین که رئیس مجلس گفتند که این جنگ ما را ۴۰ الی ۵۰ سال جلو انداخت، ناظر بر همین بود. خیلی از مسئولان متوجه اشکالات و ایرادات شدند.
سخنگوی سابق کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، تصریح کرد: خیلی از دلسوزان و افراد فرهنگی و خوش فکر از سالهای پیش متوجه این قضایا و واقعیتهای اجتماعی بودند که در برخی از نهادهای مسئول نگاه واقع بینانه درک نمیشد. حتی فریاد میزدند و نقد میکردند. اما خوشبختانه این جنگ در کنار آسیبهایی که زد، آموزههایی دارد که در اینجا خود را نشان داد. نهادهای قدرت، مسئولان به جای برخورد متعصبانه خیلی انعطافپذیری از خود نشان دادند.
از نگاه آمریکاییها ایرانی خوب ایرانی است که بمیرد
وی در ادامه خاطر نشان کرد: کشور با یک دشمن مشترک مواجه شد که کیان کشور را تهدید میکرد؛ زمانی که کیان کشور تهدید شود، کیان خانوادهها و جان افراد به خطر میافتد. زمانی که به کشور تهاجم نظامی میشود، نمیپرسند که تو که هستی؟ بنده به خاطر دارم در جریان سال ۸۸، دیک چینی که یک مقام آمریکایی بود در برخورد با یک ایرانی بازی خورده که قصد خوش رقصی داشت و خطاب به آنان گفته بود که ما از آنان ایرانیهای طرفدار شما هستیم، در جواب به او گفت که از نظر ما ایرانی خوب ایرانی است که بمیرد.
وی در ادامه با اشاره به اینکه از نگاه دشمن چپ و راست فرقی ندارد، بیان کرد: برای آنان اصلاح طلب یا اصولگرا فرقی ندارد. اگر خدایی نکرده دشمن بر این مملکت سیطره پیدا کند، برای او خاتمی یا نبویان فرقی ندارد. عملا مشخص شد که شعار دشمن برای آزادی و حقوقی بشر پوچ است؛ همین الان تمام نهادهای حقوقی بین المللی و قوانین بین المللی را زیرپا گذاشتهاند. اروپاییها حتی تجاوز رژیم صهیونیستی به سوریه را نیز محکوم نکردند. هم در کلام و هم در عمل آن را همراهی میکنند. نشان دادند که شعار آزادی و دموکراسی برای آنان ابزار بوده است. در دنیا اثبات شد تنها مولفه تامین امنیت ملی، قدرت ملی است.
وی در پایان بیان کرد: این جنگ کمک کرد که حتی منتقدان نیز برای دفاع از نظام به میدان بیایند. حتی محکومان سیاسی در زندان نیز متوجه شدند و علیه دشمن بیانیه دادند. همه این عوامل دست به دست هم داد تا این انسجام ملی در دفاع از کشور ایجاد شد و امروز همه وظیفه سنگینی برای حفظ آن بر عهده داریم.