ترنج موبایل
کد خبر: ۸۸۸۶۵۷

گرما ادارات این استان را تعطیل کرد

گرما ادارات این استان را تعطیل کرد

فعالیت همه دستگاه‌های اجرایی، نهادهای عمومی دولتی و غیردولتی، بانک‌ها، بیمه‌ها، بخش اداری شهرداری‌ها، دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزشی و … در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه هفت و هشت مردادماه تعطیل است و عنداللزوم به‌صورت دورکاری خواهد بود.

تبلیغات
تبلیغات

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری لرستان گفت: فعالیت دستگاه‌های اجرایی در روزهای هفت و هشت مرداد تعطیل است. 

به گزارش مهر، حمید کشکولی امروز دوشنبه در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: باتوجه‌به افزایش محسوس دمای هوا در استان و به دنبال وضعیت سطح نارنجی هواشناسی در استان و تصمیمات کارگروه مدیریت و مصرف انرژی و با نظر مساعد استاندار لرستان، فعالیت همه دستگاه‌های اجرایی، نهادهای عمومی دولتی و غیردولتی، بانک‌ها، بیمه‌ها، بخش اداری شهرداری‌ها، دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزشی و … در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه هفت و هشت مردادماه تعطیل است و عنداللزوم به‌صورت دورکاری خواهد بود. 

وی تصریح کرد: دستگاه‌های اجرایی و …مکلف هستند نسبت به خاموشی سیستم‌های سرمایشی طی این دو روز اقدام کنند. 

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری لرستان، افزود: این تصمیم در راستای کاهش خاموشی برق خانگی و تأمین برق پایدار برای مردم صورت‌گرفته است تا این دو روز با مشکل مواجه نشوند.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات