ترامپ در خصوص کودکان غزه: خیلی گرسنه به نظر میرسند

رئیس جمهور آمریکا در دیدار با نخست وزیر بریتانیا از گرسنگی کودکان غزه گفت.
فرارو- دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در جریان دیدار با «کییر استارمر»، نخست وزیر بریتانیا در سخنانی گفت کودکان غزه گرسنه به نظر میرسند.
به گزارش فرارو به نقل از اسکای نیوز، دونالد ترامپ در گفتوگو با خبرنگارها در خارج از زمین گلف در «ترنبری» در اسکاتلند، زمانی که با این پرسش روبرو شد که آیا با ارزیابی بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل که میگوید هیچ گرسنگی بخاطر نبود کمکهای غذایی وجود ندارد، موافق هستید؟ گفت: «نمی دانم؛ منظورم این است بر اساس تصاویر تلویزیونی بطور مشخص چنین چیزی [درست] نیست؛ چرا که آن کودکان خیلی گرسنه به نظر میرسند.»
دونالد ترامپ در ادامه گفت: اما ما به آنها کلی غذا و پول میدهیم و کشورهای دیگر هم در حال افزایش [کمک هایشان] هستند.
ترامپ همچنین در پاسخ به این پرسش که آیا اسرائیل اقدامات کافی برای جلوگیری از قربانی شدن غیرنظامیان در غزه انجام داده است یا خیر نیز گفت: «من فکر میکنم هیچ کسی کار بزرگی در آنجا انجام نداده و کل آنجا به هم ریخته است.»