ترنج موبایل
کد خبر: ۸۹۵۶۲۷

تصاویر؛ بازگشت پیکر استاد محمود فرشچیان به زادگاهش

تصاویر؛ بازگشت پیکر استاد محمود فرشچیان به زادگاهش

پیکر استاد محمود فرشچیان بامداد امروز _دوشنبه بیست‌وهفتم مرداد_ از طریق فرودگاه شهید بهشتی وارد اصفهان شد. مراسم تشییع استاد فرشچیان بعد از ظهر امروز از هنرستان هنرهای زیبا به سمت آرامگاه صائب برگزار خواهد شد.

تبلیغات
تبلیغات

 پیکر استاد محمود فرشچیان بامداد امروز ، وارد فرودگاه بین المللی شهید بهشتی اصفهان شد و  استاندار اصفهان و معاونانش، مدیران کل و جمعی از هنرمندان از پیکر این هنرمند برجسته نگارگری و خالق تابلوهای عاشورا و ضامن آهو استقبال کردند.

به گزارش فرارو، استاد محمود فرشچیان در سال ۱۳۰۸ در اصفهان دیده به جهان گشود؛ پدرش با توجه به اشتیاق فرزند به هنر نقاشی او را به کارگاه استاد حاج «میرزاآقا امامی» فرستاد.

وی در هنرستان هنر‌های زیبای اصفهان از استاد «عیسی بهادری» تعلیم گرفت. پس از پایان این دوره به اروپا رفت و چند سالی در آنجا به مطالعه و بررسی آثار نقاشان برجسته غرب پرداخت.

استاد فرشچیان پس از بازگشت به ایران فعالیت خود را در اداره کل هنر‌های زیبای تهران آغاز کرد و پس از مدتی به مدیریت اداره هنر‌های ملی و استادی دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران برگزیده شد.

او در حیطه نقاشی ایرانی به وجود آورنده سبک و مکتب خاصی بود و به آن غنا بخشید.

آثار استاد فرشچیان در بیش از صد‌ها نمایشگاه فردی و جمعی در ایران و سایر کشور‌ها برپا و با استقبال بسیار زیادی رو‌به‌رو شد.

در مجموعه فرهنگی - تاریخی سعدآباد بیش از ۷۰ اثر از آثار استاد فرشچیان گردآوری شده است.

همچنین طراحی ضریح مطهر و منور حضرت اباعبدالله (ع) و ثامن‌الائمه حضرت رضا (ع) به قلم ماندگار استاد فرشچیان، نقوش ماندگار و خجسته در تاریخ فرهنگ و هنر به جای گذاشت.

این هنرمند پرآوازه اصفهانی، ۱۸ مرداد در ۹۵ سالگی در کشور آمریکا درگذشت.

استاد فرشچیان در وصیت‌نامه اش خواسته بود پس از مرگ در زادگاهش و در آرامگاه صائب تبریزی به خاک سپرده شود.

تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات