ترنج موبایل
کد خبر: ۸۹۶۵۷۷

پنکیک انبه؛ پنکیک مشهور و خوشمزه هنگ کنگی

پنکیک انبه؛ پنکیک مشهور و خوشمزه هنگ کنگی

پنکیک هنگ کنگی نوعی پنکیک مشهور و خوشمزه است که همراه با انبه و خامه سرو می‌شود.

تبلیغات
تبلیغات

فراروـ  پنکیک یا کیک تابه‌ای نوعی کیک نازک، تخت و گرد است که مایه آن به صورت خمیری شل است و داخل ماهی تابه روی اجاق گاز پخته می‌شود. پنکیک دستورالعمل‌های پخت متفاوتی دارد؛ اما شیر، تخم مرغ و روغن ازجمله مواد اولیه اصلی برای پخت پنکیک هستند. پنکیک بیشتر به عنوان یک صبحانه خوشمزه و مشهور در بسیاری از هتل‌ها و رستوران‌ها سرو می‌شود؛ همچنین یک میان وعده خوشمزه و جذاب برای کودکان است. پنکیک انبه هنک گنگی یک شیرینی بسیار مشهور و خوشمزه است که طرفداران زیادی دارد و به دلیل داشتن انبه و خامه طعم متفاوتی با سایر پنکیک‌ها دارد. اگر دوست دارید این پنکیک خوشمزه را در منزل با روشی آسان تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه پنکیک هنک گنگی همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه پنکیک انبه

آرد سفید قنادی: 50 گرم

نشاسته ذرت: 30 گرم

شکر: 20 گرم

کره آب شده: 15 گرم

تخم مرغ: 2 عدد

شیر: 240 میلی‌لیتر

رنگ خوراکی زرد: به میزان لازم

میوه انبه: 2 عدد

خامه فرم گرفته: 1 لیوان

طرز تهیه پنکیک انبه

پنکیک انبه

برای درست کردن این پنکیک خوشمزه ابتدا آرد، نشاسته ذرت، تخم مرغ، شکر، شیر، کره ذوب شده و یکی دو قطره رنگ خوراکی زرد را داخل یک کاسه مناسب بریزید و خوب هم بزنید تا مواد به صورت یکدست با هم مخلوط شوند. یک ماهی تابه نچسب با سایز متوسط را انتخاب کنید و روی حرارت اجاق گاز قرار بدهید تا کاملا داغ شود. وقتی ماهی تابه داغ شد، یک ملاقه سرخالی از مایه پنکیک بردارید و وسط ماهی تابه بریزید و ماهی تابه را دور بدهید تا مایه وسط ماهی تابه کاملا پخش شود. توجه داشته باشید که پنکیک باید خیلی نازک باشد. بعد از اینکه پنکیک شروع به حباب زدن کرد، پنکیک را برگردانید تا سمت دیگرش هم سرخ شود. همه پنکیک‌ها را سرخ کنید و کنار بگذارید تا خنک شود. انبه را پوست کنید و برش بزنید. یک دانه پنکیک را روی میز بگذارید. یک برش انبه وسط پنکیک بگذارید و یک قاشق غذاخوری خامه فرم گرفته روی انبه بگذارید. حالا پنکیک را به صورت مربعی از اطراف تا بزنید تا شبیه بقچه شود. در آخر پنکیک تا شده را از وسط برش بزنید و داخل ظرف سرو بگذارید، نوش جان.

نکات مهم

ـ معمولاً برای فرم دادن خامه قنادی گفته می‌شود که آن را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با همزن برقی هم بزنید؛ اما همان‌طور که می‌دانید، در قنادی خیلی نباید روی این زمان‌بندی‌ها تمرکز کنید و مهم‌تر از زمان‌بندی این است که شما ابزاری را که در اختیار دارید، بشناسید. به عنوان مثال ممکن است که همزن شما یک همزن قوی یا متوسط باشد. مسلماً نتیجه‌ای که در ۱۵ دقیقه با این دو همزن حاصل می‌شود، متفاوت است. ممکن است با همزن متوسط در ۱۵ دقیقه خامه آماده شود؛ اما همان نتیجه با یک همزن قوی در ۸ دقیقه به دست بیاید.

حالا اگر شما قدرت همزن‌تان را ندانید و با همزن قوی ۱۵ دقیقه خامه را هم بزنید، نهایتاً چیزی که به دست می‌آید، خامه فرم گرفته نیست. به زمان‌بندی‌ها توجه کنید؛ اما معیار اصلی باید آشنایی و شناخت ابزار کارتان باشد. در این قسمت طریقه صحیح فرم دادن خامه قنادی را بیان می‌کنیم. همیشه وقتی خامه را از لوازم قنادی‌ها تهیه می‌کنید، بسته به نیازتان آن را در بسته‌های نیم کیلویی یا یک کیلویی یا کم‌تر بسته‌بندی کنید تا وقتی که خواستید از آن استفاده کنید، فقط بسته مورد نیاز را از فریزر خارج کنید. برای شروع کار باید خامه یخ زده را از فریزر خارج کنید و در دمای محیط قرار بدهید تا یخ‌زدایی شود و حالت بستنی پیدا کند.

بعد خامه را در کاسه بریزید و همزن را روی دور متوسط قرار بدهید. وقتی یک‌دست شد، آن را روی دور تند قرار بدهید. خامه وقتی زده شده نیست، براق است؛ اما وقتی شروع به آماده شدن می‌کند، کم‌کم رنگ آن مات می‌شود. وسط کار یک بار همزن را خاموش کنید و با لیسک آرام به صورت دورانی هم بزنید. خامه را زیر و رو کنید تا خامه‌های زیر ظرف هم زده شود. برای بهتر فرم گرفتن خامه کاسه حاوی خامه را در ظرف حاوی یخ قرار بدهید و بعد با همزن هم بزنید. علاوه‌بر مات شدن خامه یکی دیگر از نشانه‌های خامه فرم گرفته این است که رد پره‌های همزن روی آن می‌افتد. وقتی سر همزن را از داخل ظرف خامه بیرون می‌آورید، باید خامه داخل آن گیر کرده باشد. وقتی خامه آماده شود، اگر ظرف را برعکس کنید، بیرون نمی‌ریزد. وقتی خامه آماده شد، آن را زیاد هم نزنید. خامه را هربار به اندازه نیازتان فرم دهید، چون بعد از یک بار فرم‌دهی دیگر نمی‌توانید برای تزیین کیک یا دسرها از آن استفاده کنید.

 ـ نشاسته ذرت شبیه آرد است و رنگ سفیدی دارد. نشاسته ذرت همچنین بافت نرمی دارد، به طوری که اگر مقداری از آن را بین دو انگشتتان بمالید، صدایی شبیه به جیرجیر از آن می‌شنوید. استفاده از نشاسته ذرت در انواع دسرها و غذاها عامل غلظت است. توجه داشته باشید که نشاسته گندم با نشاسته ذرت تفاوت دارد و نمی‌توان این دو را جایگزین یکدیگر کرد. نشاسته ذرت را می‌توانید در بسته‌بندی‌های بهداشتی از فروشگاه‌های مخصوص لوازم قنادی تهیه کنید.

 

 

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات