ترنج موبایل
کد خبر: ۸۹۸۹۹۷

ابوالفضل دلاوری استاد دانشگاه:

جنگ ۱۲ روزه، بی سابقه ترین و پیچیده ترین نوع جنگ در تاریخ بود

جنگ ۱۲ روزه، بی سابقه ترین و پیچیده ترین نوع جنگ در تاریخ بود

استاد دانشگاه علامه طباطبایی گفت: «ما که دنبال هسته ای نیستیم تا بمب درست کنیم. مسئله ما امنیت ما است. ۴۷ سال است که امنیت ما را تهدید کرده اند. خود آمریکا، اسراییل و دیگران، و دیگران امنیت ما را تهدید کرده اند. ۴۷ سال است که نگذاشته اید ایران توسعه پیدا بکند.»

تبلیغات
تبلیغات

ابوالفضل دلاوری استاد دانشکده علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبایی، در باره «دانشگاه خاستگاه عقلانیت جمعی؛ تاملی بر پساجنگ» گفت: «عقلانیت جمعی امروز بسیار مهم است. امروز تنها جایی که می تواند عقلانیت جمعی وجود داشته باشد در دانشگاه ها است. باید به جامعه برگردیم.جامعه هم باید یک مقدار صبوری بکند. جامعه هم آن گونه که باید، در این مدت، خودش نبوده است. یا به شدت تحت تاثیر پروپاگاندای رسمی، یا پروپاگاندای نیروهای برانداز و خارجی و به قول معروف رسانه های تحت کنترل فلان بوده است. در حالی که باید خودش را پیدا بکند. بیاید و به زندگی روزمره خودش عاقلانه فکر بکند.»

 به گزارش خبرآنلاین،  بر اساس فایل صوتی و تصویری که در سایت عطنا منتشر شده این استاد دانشگاه افزود: «به نظر من جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، بی سابقه ترین و پیچیده ترین نوع جنگ در تاریخ بوده است.»

دلاوری سپس به عمق تحولات جهانی در جنگ ۱۲ روزه پرداخت و گفت: «سابقه نداشته است، در ۱۰ روز جهان این چنین متحول بشود. این جنگ در این ۱۲ روز به اوج خودش رسید. همه جهان علیه ما یا تماشاگر ما شدند، همچنین رویدادهایی ممکنه اتفاق بیفتد که به ما فرصت هایی بده، چرا؟ چون رویدادها می آید و روندهای شکل گرفته ای که وابستگی به مسیر ایجاد کرده، قطع می کند.»

دلاوری در ادامه سخنان خود، به ماهیت سیاست و امر سیاسی پرداخت و گفت: «سیاست عرصه تدبیر امور عمومی و عرصه حل اختلافات و منازعات است. او سپس به ضرورت حضور سیاست مرد در حوزه سیاست پرداخت و گفت: در خود حکومت، جز مقام رهبری هیچ سیاست مردی (در ایران) نداریم که سیاست را بفهمد.»

 

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات