ترنج موبایل
کد خبر: ۹۰۲۰۱۷

آمادگی حماس برای انعقاد آتش‌بس بلندمدت

 آمادگی حماس برای انعقاد آتش‌بس بلندمدت

باسم نعیم آمادگی مقاومت را برای شرکت در یک آتش‌بس بلندمدت اعلام کرد و افزود: ما آماده‌ایم تا به یک توافق جامع که به جنگ پایان می‌دهد و منجر به خروج کامل نیروهای دشمن از نوار غزه می‌شود، دست یابیم.

تبلیغات
تبلیغات

عضو جنبش حماس آمادگی این جنبش را برای دستیابی به یک توافق آتش‌بس بلندمدت در نوار غزه اعلام کرد. 

به گزارش ایسنا، «باسم نعیم»، عضو دفتر سیاسی حماس تصریح کرد: مقاومت و سلاح‌های آن حق مشروعی است که جز با تأسیس یک کشور فلسطینی کاملا مستقل و دارای حاکمیت، نمی‌توان از آن دست کشید. 

وی آمادگی مقاومت را برای شرکت در یک آتش‌بس بلندمدت اعلام کرد و افزود: ما آماده‌ایم تا به یک توافق جامع که به جنگ پایان می‌دهد و منجر به خروج کامل نیروهای دشمن از نوار غزه می‌شود، دست یابیم. 

باسم نعیم ادامه داد: ما آماده یک توافق جامع هستیم که در آن همه اسرای دشمن در ازای تعدادی از اسرای فلسطینی آزاد شوند. 

یک منبع آگاه حماس هم به تلویزیون العربیه گفت: اشغالگران روند مذاکرات را کاملاً متوقف کرده‌اند. آن‌ها با ادعای انجام مذاکرات، در تلاش برای گمراه کردن و فریب افکار عمومی هستند. 

وی تأکید کرد اشغالگران صهیونیستی از ۱۸ اوت به تلاش‌های میانجیگران پاسخی نداده‌اند.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات