هند عمیقاً نگران این حمله است

وزارت امور خارجه هند از حملات اسرائیل به دوحه قطر و تأثیر احتمالی آن بر وضعیت امنیتی منطقه ابراز نگرانی کرد.
وزارت امور خارجه هند در بیانیهای اعلام کرد: ما گزارشها در مورد حملات اسرائیل در دوحه در روز سه شنبه را دیدهایم. ما عمیقاً نگران این تحول و تأثیر آن بر وضعیت امنیتی منطقه هستیم. در ادامه این بیانیه آمده است: ما به صورت جدی خواستار خویشتنداری و دیپلماسی هستیم تا صلح و امنیت در منطقه با خطر مواجه نشود.
به گزارش ایرنا به نقل از تلگراف، ارتش رژیم صهیونیستی و سرویس امنیت داخلی این رژیم (شاباک) روز گذشته در بیانیهای رسمی مسئولیت حمله هوایی به نشست سران جنبش حماس در دوحه را برعهده گرفتند. این حمله در حالی صورت گرفت که رهبران حماس برای بررسی طرح پیشنهادی دونالد ترامپ، رئیسجمهوری آمریکا، درباره آتشبس در غزه گردهم آمده بودند.
وزارت امور خارجه قطر در واکنش به این حمله با صدور بیانیهای شدیداللحن، اقدام رژیم صهیونیستی را «جنایتکارانه و بزدلانه» خواند و تأکید کرد این تجاوز تهدیدی جدی علیه امنیت شهروندان و ساکنان قطر به شمار میرود.