ترنج موبایل
کد خبر: ۱۱۵۵۷۳

جلیلی: اشتباه محاسباتی گفتگو را بی‌نتیجه خواهدکرد

نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی با اشاره به اینکه سه مولفه اقتدار، منطق و ابتکار عمل باید حاکم بر گفتگوهای ما باشد گفت: ما بر همین اساس در گفتگوها شرکت می‌کنیم.

تبلیغات
تبلیغات

نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی با اشاره به اینکه سه مولفه اقتدار، منطق و ابتکار عمل باید حاکم بر گفتگوهای ما باشد گفت: ما بر همین اساس در گفتگوها شرکت می‌کنیم.

سعید جلیلی که ارایه گزارشی در رابطه با مذاکرات ایران با 1+5 در صحن علنی مجلس حاضر شده بود با اشاره به اینکه صحبت‌هایی مطرح می‌شود که زمان برای گفتگو رو به اتمام است،‌ گفت:‌ اتفاقاً آنچه به پایان رسیده راهبرد فشار است و زمان برای گفتگو تازه شروع شده است.

وی افزود: اگر می‌خواهند گفتگوهای موفق را دنبال کنند باید در راهبرد گفتگو- همکاری حرکت کنند و ادبیات تهدید، گفتگوی بی‌فایده و راهبرد فشار برای آنان راهگشا نخواهد بود.

دبیر شورای عالی امنیت ملی تاکید کرد که سه مولفه اقتدار، منطق و ابتکار عمل در گفتگوهای جمهوری اسلامی ایران حاکم است.

وی با اشاره به مذاکرات قبلی ایران با 1+5 تاکید کرد: غربی‌ها نباید دچار اشتباهات محاسباتی شوند، خاطرنشان کرد: گمان نکنند اگر گفتگو آغاز شده می‌توانند به مسیر اشتباه گذشته برگردند که اگر دچار اشتباه محاسبه شوند گفتگوها بی‌نتیجه خواهد بود.

رئیس تیم مذاکره کنده ایران با 1+5 با بیان اینکه ایران 5 پیشنهاد مشخص به طرف مقابل ارایه کرده است،‌ گفت:‌ بحرین یکی از بحث‌هایی است که می‌تواند موضوع همکاری ایران باشد.

وی به رسمیت شناختن غنی سازی ایران از سوی 1+5 را از دیگر مطالبات ایران عنوان کرد و گفت: همچنین چارچوب گفتگوها باید مشخص و حقوق تکالیف ایران نیز احصا شود و ایران نمی‌پذیرد که به عنوان یک استثنا تلقی شود.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات