ترنج موبایل
کد خبر: ۱۵۰۷۴۲

(تصاویر) شلاق در ملاء‌عام در دشتستان

(تصاویر) شلاق در ملاء‌عام در دشتستان
تبلیغات
تبلیغات
با حکم دادگستری دشتستان استان بوشهر دو نفر از سارقان مسلح و متجاوزین به عنف در دشتستان که به تحمل هرکدام 70 ضربه شلاق و23 سال زندان در شهرهای شرقی کشور محکوم شده بودند حکم صادره در مورد انها در میدان مرکزی شهر برازجان اجرا شد.

به گزارش سایت نوا جنوب، مجرمین که (ا.م) و (ی.م) نام داشتند در دفعات مختلف مبادرت به ربودن زنان ودختران نموده و با بردن انها به بیرون از شهر اقدام به اذیت و ازار انها کرده و طلا و جواهرات انها و دیگر اموال قربانیان را به سرقت می بردند که با تلاش مامورین انتظامی دشتستان به دست قانون افتادند.

در حاشیه اجرای این حکم مردم با تقدیر وتشکر از این اقدام نیروی انتظامی وقوه قضاییه خواستار شدت برخورد با مجرمین و اراذل شدند وحمایت قاطع خودرا اعلام داشتند.

ضمنا نماینده دادستان با قرائت حکم مجرمان تاکید کرد منبعد با دیگر اراذل وسارقان نیز با حکم قضایی برخورد مشابه خواهد شد.






تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات

نظرات بینندگان

(۱۲۹ نظر)
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات