ترنج موبایل
کد خبر: ۱۵۱۱۰۰

(تصاویر) اهداء جایزه به بازیگر زن فیلم فرهادی

(تصاویر) اهداء جایزه به بازیگر زن فیلم فرهادی
تبلیغات
تبلیغات
فرارو- "برنیس بژو" بازیگر فیلم اصغر فرهادی شب گذشته توانست جایزه بهترین بازیگر زن جشنواره کن را به دست آورد.

به گزارش فرارو، دیشب شصت و ششمین جشنواره فیلم کن با انتخاب فیلم "آبی گرم‌ترین رنگ است" از کشور فرانسه به کار خود خاتمه داد.

در این مراسم جایزه بهترین بازیگر زن به برنیس بژو بازیگر فیلم "گذشته" اصغر فرهادی اهدا شد. لحظه‌ای که نام بژو به عنوان برنده جایزه بازیگری اعلام شد علی مصفا که در «گذشته» روبه‌روی بژو ایفای نقش کرده بود،‌ به تشویق او پرداخت.

"برنیس بژو" پس از حضور بر روی سن ضمن تشکر از اصغر فرهادی و سایر عوامل، از این کارگردان دعوت کرد تا به روی صحنه برود و در این افتخار کنار او باشد.

او در نقش یک مادر که در روابط بین همسر سابق، فرزندان و مرد فعلی زندگی اش سرگردان است، ایفای نقش کرده است.








تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات

نظرات بینندگان

(۶۸ نظر)
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات