محسن رضائی: ریاست جمهوری جایگاه کسب تجربه نیست
محسن رضايي گفت:« متاسفانه جناح چپ و راست در قالبهاي از پيش تعيين شده خود، فقط به آمدن يا نيامدن اشخاص فکر مي کنند و هيچ گاه يک برنامه جدي و کادر مديريتي باتجربه براي تحقق اين برنامه تحولي را مورد بررسي قرار نمي دهند. اگر سطح فکري چپ و راست اين است، بهتر است وقت خود و مردم را نگيرند و هزينه هاي کشور را بيشتر نکنند. چرا که رياست جمهوري، جايگاه کسب تجربه نيست، جايگاه تحول آفريني است.»
به گزارش ايسنا دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در جمع اعضاي منصورون به تبيين مهمترين موضوعات بين المللي، اقتصادي و سياسي کشور پرداخت.
وي با انتقاد از جزئي نگري دو جناح چپ و راست در روند رقابتهاي انتخابات رياست جمهوري دهم، گفت: « متاسفانه همه گروهها صرفاً به دنبال اين هستند که چه کسي بيايد؟ تمام بحث ها را به اين تنزل داده اند که آقاي احمدي نژاد بماند يا نماند. ولي لحظه اي از خود نمي پرسند آيا همه مشکل نظام مديريتي کشور بر سر ماندن يا نماندن آقاي احمدي نژاد است؟ »
وي با بيان اين که "برخي کانديداهاي احتمالي که با شعار مهار احمدي نژاد به ميدان آمده اند، هيچ برنامه اي براي ايجاد يک تحول جدي ندارند"، افزود:« اگر کانديدا شدن يک فرد، احتمال قابل توجهي را براي ايجاد يک تحول جدي در پي ندارد، چرا چنين فردي بايد کانديدا شود؟»
وي تصريح کرد:« متاسفانه جناح چپ و راست در قالبهاي از پيش تعيين شده خود، فقط به آمدن يا نيامدن اشخاص فکر مي کنند و هيچ گاه يک برنامه جدي و کادر مديريتي باتجربه براي تحقق اين برنامه تحولي را مورد بررسي قرار نمي دهند. اگر سطح فکري چپ و راست اين است، بهتر است وقت خود و مردم را نگيرند و هزينه هاي کشور را بيشتر نکنند. چرا که رياست جمهوري، جايگاه کسب تجربه نيست، جايگاه تحول آفريني است.»
محسن رضايي با انتقاد از رفتار انتخاباتي جناح چپ و راست گفت: « تمام تلاشها را بر روي آمدن يا نيامدن افراد متمرکز مي کنند و مي گويند وقتي که رأي بياورد، کابينه خوبي را جمع مي کند و بعد از پيروزي، اصلي ترين ضابطه به کارگيري مديران را «وفاداري» آنها در نظر مي گيرند و اين وفاداري، متفاوت از مفهوم وفاداري در دهه اول انقلاب است. در دهه اول انقلاب، وفاداري يک مدير به معني آمادگي او براي شهادت در راه آرمانهاي انقلاب بود ولي امروز منظور از وفاداري يک مدير، اين است که حرف شنو و تابع فرد منتخب باشد.»
وي افزود:« آنچه مهمتر از آمدن اشخاص به ساختمان رياست جمهوري است، برنامه تحولي و آن کادر مديريتي است که مي خواهد و مي تواند چنين برنامه اي را محقق کند.»
دکتر رضايي تصريح کرد:« 20 سال است که نيروهاي انقلاب يا به چپ رأي مي دهند و يا به راست رأي مي دهند و باز شاهد بي پاسخ ماندن نگراني هايشان هستند. اين روند نمي تواند بيش از اين ادامه پيدا کند. نگراني ها باقي مانده و تحول مورد نظر نيروهاي انقلاب هنوز به وجود نيامده است. اين بار بايد «روشها» مورد توجه قرار گيرد. روش مديريت و روش به کار گيري کادرهاي باتجربه انقلاب در جهت يک برنامه جامع تحولي بايد در کانون توجه قرار گيرد و نيروهاي اصيل انقلاب بايد اين خواسته به حق خود را به جناح چپ و راست تفهيم کنند و اگر با مقاومت منفعت طلبانه برخي از افراد دو جناح باشند، بايد با مذاکره با دلسوزان و سران دو جناح به آنها نسبت به پيامدهاي منفي و خطرناک اين رويه هشدار بدهند.»